Back Back Nieuws

Fort Royale: kerstprogramma om te belonen, verbinden en motiveren

15 oktober 2015
Nu het najaar intreedt, introduceren eventbedrijven hun winterprogramma's. PBN lanceert Fort Royale: een interactief, cultureel en culinar festijn op het vier hectare grote Forteiland, net buiten de kust van IJmuiden.

Kerst- en Driekoningensfeer
Tijdens Fort Royale wordt het Forteiland ondergedompeld in Kerstsferen, en na nieuwjaar in Driekoningensfeer. Een Fort Royale avond begint op de 'Kop van de Haven' in IJmuiden. Hier worden de gasten ontvangen aan boord van het motorschip de 'Koningin Emma', waarmee in tien minuten de overtocht naar het Forteiland wordt gemaakt. Daar dringt de geur van Glühwein, koffie en chocolademelk bij aankomst al door de neusgaten. De gasten kunnen vervolgens snuffelen aan de historie en dwalen door het gangenstelsel van het fort, dat is uitgelicht door lampen, fakkels en vuurkorven.

Meterslange tafel
Er is van alles te doen: wijn herkennen tijdens een proefexpeditie, de kok helpen met het bereiden van gastronomische hapjes of samen met collega's een videoboodschap maken. Aansluitend is er een sfeervol diner in de Koepelzaal aan een meterslange tafel met honderden kaarsen en talloze lekkernijen. Alle collega's aan tafel in een ontspannen sfeer. Een prima moment om elkaar beter te leren kennen of terug- en vooruit te blikken op de organisatie. Tijdens het diner worden ook de videoboodschappen van de verschillende groepen getoond.

Een Fort Royale programma is voor een groot deel zelf samen te stellen en is een prima instrument voor belonen, verbinden en motiveren. Fort Royale is geschikt voor groepen van 40 tot 250 personen en kan geboekt worden van november 2015 tot en met januari 2016.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!