Florale kunst op TEFAFFlorale kunst op TEFAF
Back Back Nieuws

Florale kunst op TEFAF

06 maart 2020

Vandaag start een van de belangrijkste kunstbeurzen ter wereld, TEFAF Maastricht. Tot 15 maart kunnen bezoekers uit de hele wereld genieten van de meest uiteenlopende kunstwerken. Opnieuw is ten Kate flowers & decorations uit Deventer verantwoordelijk voor de gehele florale aankleding van de beurs.

Nauwe samenwerking

In nauwe samenwerking met architect Tom Postma, eigenaarTom Postma Design wordt er gekeken hoe de wensen vertaald kunnen worden in een floraal artobject. In de maanden van voorbereiding wisselen tekeningen en proefopstellingen elkaar in snel tempo af. Totdat iedereen ervan overtuigd is dat de bezoekers opnieuw verrast worden door de magie van bloemen. TEFAF wordt regelmatig genoemd als één van de mooist gedecoreerde beurzen van de wereld.

Conceptkleur

Dit jaar is ervoor gekozen te werken in één concept kleur: roze in verschillende tinten, geïnspireerd op de Holy Fests. Bij de entree staan half ronde kokers van 750 cm hoog gedecoreerd met roze bloemen. Boven de informatiebalie en op de pleinen pronken roze bloemenwolken. In de gangpaden zorgen hangende objecten voor een magische bloemenwereld. Spelen op de beursvloer zelf bloemen de hoofdrol in de restaurants voert groen de boventoon. Het Deventer bedrijf is met een equipe arrangeurs permanent op locatie om ervoor te zorgen dat de bloemen er elke dag op hun best bij staan.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!