Flint verwelkomt nieuwe drager Consigo Online MarketingFlint verwelkomt nieuwe drager Consigo Online Marketing
Back Back Nieuws

Flint verwelkomt nieuwe drager Consigo Online Marketing

12 juli 2021

Afgelopen maand werd officieel de samenwerking beklonken tussen Flint en Consigo. Juist in deze tijd zijn wij enorm dankbaar voor de steun van dit bedrijf. Deze samenwerking draagt bij aan een veelzijdige en rijke theaterprogrammering in Flint. Flint heeft samenwerkingsverbanden met bedrijven, veelal uit de regio, die cultuur een warm hart toedragen. Dit seizoen zijn daar een aantal mooie nieuwe Dragers, zoals deze partners genoemd worden, bijgekomen.

Online ambities

Consigo Online Marketing Bedrijven laten groeien door de inzet van resultaatgerichte online marketing, dat is de doelstelling van Consigo. Als ondernemer of marketeer wil je altijd meer. Slimme online campagnes, betere resultaten en meer klanten. Het team van 10+ online specialisten helpt bedrijven met online ambities. Van digitale marketingstrategie tot de dagelijkse uitvoering en optimalisatie. Consigo Online Marketing uit Amersfoort werkt voor starters, scale-ups, MKB-bedrijven en non-profit organisaties.

Dragersnetwerk

Eigenaar Jurgen ten Brummeler; 'Als bedrijf in Amersfoort verbinden wij graag met de stad en de ondernemers. Het Flint dragerschap past hier erg goed bij deze visie. Wij kijken uit naar een mooi partnerschap en nieuwe ontmoetingen.' Samenwerking Flintdragers zijn bedrijven met hart voor kunst en cultuur die elkaar ontmoeten in Flint. Het Dragersnetwerk is inmiddels uitgegroeid tot een netwerk dat bestaat uit organisaties in diverse branches en met ieder een eigen specialisme. Hierdoor biedt dit een platform om kennis te delen en elkaar te inspireren. Voor Flint zijn deze samenwerkingen belangrijk. Dragers delen de droom van Flint als belevenis en helpen mee aan het realiseren van een veelzijdige en rijke theaterprogrammering voor een breed publiek: van musicalfans tot Bachliefhebbers.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!