Flinke kooplust tijdens Masters of LXRY 2019 Flinke kooplust tijdens Masters of LXRY 2019
Back Back Nieuws

Flinke kooplust tijdens Masters of LXRY 2019

17 december 2019

Ruim 60.000 bezoekers vanuit de hele wereld hebben van 12 t/m 16 december 2019 Masters of LXRY 2019 in de RAI Amsterdam bezocht. De kooplust onder de bezoekers was groot. Tijdens de vijfdaagse beurs is er voor ruim 250 miljoen aan transacties gedaan. Auto’s, horloges, vastgoedinvesteringen en boten genoten de grootste belangstelling onder de bezoekers. Ook sloot de organisatie van Masters of LXRY een nieuwe vijfjarige overeenkomst met RAI Amsterdam.

LOVE

Onder het thema LOVE hebben ruim 500 standhouders op 50.000 vierkante meters de passie voor perfectie en het vakmanschap laten spreken. Volgens oprichter Yves Gijrath is luxe de drijfveer van innovatie. Gijrath: ‘De continue veranderingen maken het ondernemerschap uitdagender maar ook complexer. Het is do or die. Je moet jaarlijks blijven innoveren en verrassen om de steeds veeleisendere consument aan boord te houden’.

Walk of Love

Bijzonder was de impactvolle Walk of Love. Geen rode loper, maar een liefdeshal waarin bekend Nederland het hart liet spreken voor de Hartstichting. Binnen het thema LOVE stond de samenwerking tussen Masters of LXRY en de Hartstichting centraal. Ruim honderd bekende Nederlanders waaronder Piet Paris, Jan des Bouvrie en Piet Boon hebben een unieke cover ontworpen voor LXRY’s LOVE Magazine.

 M40

Het pop-up sterrenrestaurant M40 waarvoor 23 sterrenchefs 40 Michelinsterren met zich meebrachten was vijf dagen uitverkocht. Volgend jaar zal het restaurant uitbreiden naar M42 met iedere dag ook een internationale chef, waarmee zij een nieuw wereldrecord wil vestigen.

RAI Amsterdam

De organisatie van Masters of LXRY sloot een nieuwe vijfjarige overeenkomst met RAI Amsterdam. Maurits van der Sluis, COO RAI Amsterdam: ‘We zijn enorm verheugd dat we Masters of LXRY aan boord hebben kunnen houden. Het is de grootse en meest innovatieve luxebeurs ter wereld’. Volgend jaar is het thema van Masters of LXRY: The Royal Edition.

Groei

De beurs zal van 10 - 14 december 2020 plaatsvinden. Masters of LXRY zal vanwege de groei de komende drie jaar jaarlijks minimaal gaan uitbreiden met 5.000 m2. In 2020 zal dit zich uiten in een oppervlakte van ruim 55.000 m2. Gijrath: ‘We kiezen voor geleidelijke groei en ik verwacht dat de luxe-industrie wereldwijd voorlopig zal blijven groeien’.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!