Fletcher Hotels viert jubileum Fletcher Hotels viert jubileum
Back Back Nieuws

Fletcher Hotels viert jubileum

28 oktober 2022

Fletcher Hotels viert feest en dat zal niemand in Nederland ontgaan. De grootste hotelketen van ons land, met ruim 110 hotels, bestaat dit jaar namelijk 25 jaar. Zoals we van Fletcher Hotels gewend zijn, wordt er weer flink uitgepakt. Om deze mijlpaal groots én smakelijk te vieren worden alle medewerkers in het zonnetje gezet en zullen (potentiële) gasten in de maand november verrast worden met scherpe deals en opvallende jubileumacties 

Uniek in Nederland

In 1997 wapperde voor de allereerste keer de Fletcher vlag op het hotel in het Texelse Koogerend. Inmiddels is Fletcher Hotels een begrip in Nederland. De oer-Hollandse hotelketen is in 25 jaar uitgegroeid tot een keten met ruim 110 unieke hotels in eigendom en biedt een zeer veelzijdig aanbod. In de afgelopen 25 jaar heeft de hotelketen, naast het hotelaanbod, ook een flinke groei doorgemaakt op andere vlakken. Zo is Fletcher inmiddels specialist in bridgereizen en een grote speler binnen de zakelijke, trouw-, evenementen- en wellnessbranche. Om nog maar niet over het huidige aanbod restaurants te spreken. 

Viering zilveren jubileum 

Om dit heugelijke feit te vieren worden op zaterdag 29 oktober a.s. de gasten in de Fletcher hotels getrakteerd op feestelijke petitfour en een glas Fletcher’s Bubbels. Maar Fletcher Hotels verrast haar (potentiële) gasten ook met diverse scherpe deals en jubileumacties. 

Gastvrijheid ten top

‘25 jaar Fletcher Hotels, 25 jaar ervaring in gastvrijheid’. Dat is waar de hotelketen voor staat en wat zij groots uitdragen in de communicatie rondom het jubileum. ‘Het is 25 jaar geleden dat het eerste hotel de naam Fletcher kreeg. Nog steeds is het eerste Fletcher hotel ons eigendom Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend op Texel. Toen het eerste hotel op Texel werd gekocht, had niemand durven of kunnen dromen dat we 25 jaar later zouden staan waar we nu staan’, zegt Rob Hermans – CEO Fletcher Hotels.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!