Fletcher Hotels neem Amadore Hotels Zeeland overFletcher Hotels neem Amadore Hotels Zeeland over
Back Back Nieuws

Fletcher Hotels neem Amadore Hotels Zeeland over

06 juli 2021

Fletcher Hotels, de grootste hotelketen van Nederland, breidt per 2 augustus 2021 het aanbod in Zeeland uit met de overname van de drie luxe Amadore hotels in de steden Middelburg, Vlissingen en Kamperland. De koop van de hotels zet hiermee de teller van het aantal Zeeuwse Fletcher hotels op 12 en het totale portfolio van Fletcher hotels in Nederland op 105. De hotelketen, welke een gevarieerd aanbod hotels voor ieder segment binnen de hotelbranche beschikbaar heeft, neemt hiermee een unieke positie in.

Luxueuze hotels

De nieuwe Zeeuwse hotels die per 2 augustus a.s. onder de Fletcher vlag zullen draaien, stralen één en al luxe uit en zijn gelegen op de prachtigste plekken in Zeeland. De aankoop van de 3 hotels betreft de exploitatie en het onroerend goed, ook neemt Fletcher Hotels al het personeel over. 'Met de overname van deze Amadore hotels wordt Fletcher Hotels weer een stuk mooier, groter en completer. De drie hotels passen naadloos in onze portefeuille en voegen stuk voor stuk iets bijzonders toe. Door de ligging, de grootte en de faciliteiten wordt Fletcher Hotels in Zeeland nog groter. Met 12 hotels in Zeeland gaan we nog meer gasten een mooie beleving geven deze zomer. Wij zijn erg blij dat deze overname gelukt is', aldus Rob Hermans – CEO Fletcher Hotels.

Verruiming aanbod in hoogseizoen

De overdracht van de hotels door Amadore aan Fletcher zal plaatsvinden in de drukste vakantiemaanden van het jaar. Gezien de expertise van Fletcher alsmede de overname van het huidige personeel, verwachten beide partijen dat dit, evenals eerdere overnamen door Fletcher, soepel zal verlopen en kunnen gasten in het hoogseizoen al genieten in de nieuwe hotels. De hotels zullen per 2 augustus a.s. draaien onder de namen: Fletcher Hotel-Restaurant Arneville-Middelburg, Fletcher Hotel-Restaurant Arion-Vlissingen en Fletcher Wellness-Hotel Kamperduinen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!