Back Back Achter de schermen

Film interviewtjes, dát is het toch wel écht!

30 juni 2006

[afbeelding niet meer beschikbaar]

Zo, dat zit er op. Lekker dagje rondtoeren door Nederland (358,9 km). Eerst bij Paul Alberts langs in Amsterdam (Ring A10 S117 er af) en interviewtje mee gedaan achter zijn boerderij voorafgaand aan de Brandactivation Boattrip dat hij organiseerde voor klanten en relaties. Guido Thys nog geïnterviewd die ook op de boot kwam spreken.. hoe moet ik je aankondigen? ‘Doe maar bedrijfsverloskundige.’ En verder met Moos (van Mise en Place Amsterdam) die samenwerkt met Dennis Thompson van Coldfish. Erg leuk. Film wordt nog gemaakt, foto zet ik dan ook op Flickr.

Naar Wassenaar gesjeesd, Duindigt om precies te zijn. Deze draf en renbaan bestaat dit jaar 100 jaar, sinds kort zit Hof Catering er en er wordt van alles georganiseerd. Ik heb een gesprek met Rob van Leeuwen, eigenaar van Hof Catering uit Den Haag en die film komt ook volgende week op www.highprofile.nl, net zoals de foto’s op Flickr.

[afbeelding niet meer beschikbaar]

Hoe laat is het? Ik zag op mijn horloge toen ik bij Duindigt wegreed dat het half acht was… wel of niet naar Huis ter Duin voor het beachfeestje bij strandpaviljoen Bell’agio van Grand Hotel Huis ter Duin. Ah, wel doen, even Stephan Stokkermans voor de camera halen, nog wat dancing queens erop en dan lekker naar huis… elf uur thuis. Heerlijk. Dat filmpje staat overigens al wel op de site, KLIK HIER en hij begint te lopen, met ook 39 foto’s op Flickr. En wat was het heerlijk weer!

En oh ja, ik ben er definitief achter dat interviewen op film mijn grote passie is. Zo.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!