Back Back Nieuws

Feestelijke première Winx Club On Tour

12 oktober 2006
Winx Club on Tour, geproduceerd door Mark Events, ging vrijdag 6 oktober in Pepsi Stage in première. Nadat Daphne Deckers, Danny de Munck en Henk Jan Smits met hun kinderen en vele anderen op de roze loper gefotografeerd waren, opende presentatrice Irene Moors de show met een warm welkom voor de Italiaanse Iginio Straffi, bedenker van deze animatieserie Winx Club.

De Winx Club begon daarna met een show vol liedjes, spetterende dansnummers, special effects en een verhaal in snel wisselende décors. De Winx gaan de strijd aan met de Trix en worden daarbij geholpen door de Specialisten.

Het creatieve team van de theatershow Winx Club on Tour bestaat uit Daphny Muriloff, Irene Moors en Rosalie Kroon (script), Daan Wijnands en Stanley Burleson (Musical staging en creatief advies), Philip Pelgrom (art direction), Ruud Mulder (Muziek), Gerald van Windt (choreografie) en Mark van Ierssel (producent).

De show staat zondag 15 oktober in de Brabanthallen van Den Bosch, 21 oktober in Ahoy’ Rotterdam en 28 oktober in de HMH in Amsterdam. De kaartverkoop loopt via Ticketservice Nederland en voor meer informatie is er de toursite www.winxclubontour.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!