Chef's table LOCALS Restaurant
18 februari 2025

Exclusieve Chef’s Table Restaurant LOCALS

Rubrieken

Loading...
Restaurant LOCALS, gevestigd in Hotel Haarhuis, introduceert binnenkort een exclusieve Chef’s Table ervaring voor culinaire fijnproevers. Tijdens deze bijzondere gastronomische avonden krijgen gasten de primeur om het nieuwe menu te ontdekken, samengesteld door chef Rafael en zijn team. Dit evenement wordt meerdere keren per jaar georganiseerd, telkens bij de wisseling van het menu.

De avond start in restaurant LOCALS, waar gasten verwelkomd worden met een aperitief op basis van de huisgemaakte Locals Gin en een verfijnde amuse. Aansluitend vindt het zevengangendiner plaats in de unieke Vertical Farm – een innovatieve, duurzame ruimte waar groenten en kruiden op water worden gekweekt. Elk gerecht vertelt een verhaal en wordt door de chef persoonlijk toegelicht, terwijl zorgvuldig geselecteerde wijnen de smaken versterken.

Duurzaamheid en innovatie in de keuken

De Vertical Farm maakt gebruik van geavanceerde technologieën om voedsel op een efficiënte en duurzame manier te kweken, zonder externe invloeden. Dankzij de gecontroleerde omgeving worden energie, licht en water optimaal gereguleerd, wat resulteert in een constante aanvoer van verse kiemgroenten en kruiden. De bijzondere sfeer in de Vertical Farm maakt de ervaring extra speciaal; gasten wordt dan ook geadviseerd hier rekening mee te houden bij hun kledingkeuze. Vanwege de exclusieve setting is het aantal plaatsen per editie beperkt.

Praktische informatie

De datum van de volgende editie wordt binnenkort bekendgemaakt. Geïnteresseerden kunnen zich hier alvast inschrijven om verzekerd te zijn van een plek. 

Over LOCALS

Restaurant LOCALS is gevestigd in Hotel Haarhuis en staat voor lokale producten én mensen. Met een eigen Vertical Farm en lokaal ingekochte producten presenteert LOCALS het beste van Nederlandse bodem, maar dan wel verrassend, verantwoord én culinair bereid. De Nederlandse producten komen niet van ver. In samenwerking met het bedrijf Vegger uit Ede heeft restaurant LOCALS een eigen Vertical Farm gebouwd waarin de groenten en kruiden worden verbouwd.

Vertical Farming is het kweken van voedsel in gestapelde kweeklagen, in een volledig gecontroleerde omgeving. Energie, licht en water worden aangestuurd om zo efficiënt en duurzaam mogelijk te kweken, zonder invloeden van buitenaf. De gewassen groeien volledig op water, waarbij geen aarde wordt gebruikt. Een unieke manier van het kweken van groenten en kruiden in Arnhem! De keuken van restaurant LOCALS wordt geadviseerd door dé groentechef van Nederland Niven Kunz. Kunz heeft in twee verschillende restaurants een Michelinster verdiend en ook zijn eigen restaurant Triptyque is gewaardeerd met een groene ster. Zijn passie voor en kennis van groenten proef je terug in de smaakvolle gerechten van restaurant LOCALS.