Exclusief diner on stage als eindejaarsbijeenkomst bij SpantExclusief diner on stage als eindejaarsbijeenkomst bij Spant
Back Back Nieuws

Exclusief diner on stage als eindejaars-bijeenkomst bij Spant

16 oktober 2018

Samen het jaar afsluiten, terugblikken en vooruitkijken met personeel. Met een mooi glas in de hand, in een intieme setting of juist uitbundig in feestelijke sferen. Spant biedt alle ruimte voor kleine en grote eindejaarsbijeenkomsten. Maar dan nét iets anders dan dat u gewend bent.

Diner on stage

Smakelijke gerechten bereid door onze keukenbrigade worden geserveerd tijdens een feestlijke lunch of diner on stage. Een exclusieve beleving waarbij gedineerd wordt op het podium. Natuurlijk zal hier ook entertainment bij plaatsvinden, zoals een sfeervol gospelkoor of een andere act naar wens. Onze eigen decorateur zorgt ervoor dat u zich waant in een waar Winterwonderland.

Walking diner

Met een walking diner is de sfeer informeler. Onze chef-kok en souschef bedenken voor de eindejaarsbijeenkomsten de meest originele gerechten om te serveren, aangepast naar de gewenste smaak. Ook hier hoeft het aan entertainment niet te ontbreken. Een DJ kan de avond feestelijk afsluiten.

Kerstborrel

Het jaar kan ook afgesloten worden met een heerlijke kerstborrel. Onze kerstfoodmarket met glühwijn en de knetterende vuurkorven buiten brengen iedereen in de juiste sfeer. De foodmarket is geheel zelf te creëren. Er is ruim keuze uit verschillende gerechten, ambachtelijk bereid door onze eigen keuken. Zij denken graag mee over de mogelijkheden. Een live band verzorgd de achtergrondmuziek. Een totaalplaatje voor een mooie afsluiting van het jaar.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!