Back Back Nieuws

Events in Luxemburg zien er voortaan anders uit

04 november 2014
Van Os-Sonnevelt, gevestigd in Londerzeel, en FORMAT/FLOC, gevestigd in Niederanven hebben een samenwerkingsovereenkomst afgesloten voor de verhuur van meubilair en tapijttegels voor beurzen, congressen en evenementen in het Groothertogdom Luxemburg. Voortaan is FLOC in Luxemburg de exclusieve agent voor de collectie van Van Os-Sonnevelt.

In de branche beurzen, congressen en evenementen is het Groothertogdom Luxemburg een bestemming met talloze troeven achter de hand. Eén van de vaste aanspreekpunten voor wie een beurs of congres organiseert, is het in Niederanven gevestigde Format. Opgericht in 1989 bedient het bedrijf klanten in het Groothertogdom en ver daarbuiten met een brede waaier tijdelijke architecturale en grafische realisaties, van stands tot museuminrichting, van belettering tot winkelcommunicatie. Format maakt sinds 1997 deel uit van het wereldwijde Octanorm Service Partner International netwerk. Via de zusteronderneming FLOC wordt de lokale markt van huurmeubilair voorzien.

Verhuurcollecties
Van Os-Sonnevelt werd opgericht in 1988 en is de toonaangevende meubelverhuurder voor beurzen, congressen en zakelijke evenementen in België en zuidelijk Nederland. De onderneming is hofleverancier voor de beurscomplexen Kortrijk XpoFlanders Expo en voorziet talloze grote (vak)beurzen van meubilair en tapijttegels.

‘Nabijheid en aanspreekbaarheid zijn twee belangrijke facetten van onze klantenrelaties’ licht zaakvoerder Gerard van Os van Van Os-Sonnevelt toe. ‘Door de afstand kwamen die facetten een beetje in het gedrang bij opdrachten in het Groothertogdom. Door onze krachten te bundelen met een partner die hier allang zijn sporen verdiend heeft, willen we ook de Luxemburgse klanten de service bieden die men van ons verwacht.’

‘Dankzij de samenwerking met Van Os-Sonnevelt wordt één van de meest uitgebreide en gevarieerde verhuurcollecties ontsloten voor de Luxemburgse markt’, vullen Peter Czibula en Patrick Wittwer aan. ‘Voortaan kunnen we onze klanten een catalogus met meer dan duizend artikelen aanbieden, met onder meer originele designstukken van ’s werelds topontwerpers. Reken maar dat beurzen en congressen in Luxemburg er vanaf nu toch weer een beetje anders zullen uitzien.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!