UP Events lanceert HackathonUP Events lanceert Hackathon
Back Back Nieuws

UP Events lanceert Hackathon

24 januari 2020

Kruip in de huid van een hacker! In de nieuwe teambuilding game van UP Events 'Hackaton' worden codes gekraakt, raadsels opgelost en de kluis gekraakt. Een spannende challenge, waarbij je in verschillende teams de strijd met elkaar aangaat. Vereisten: intelligentie, verbeeldingskracht én een setje stalen zenuwen…

Competitief en spannend

Hackaton is voor iedereen toegankelijk. Het competitieve, spannende spel vindt binnen plaats. Het is niet ingewikkeld of fysiek zwaar en doordat het spel in teams wordt gespeeld kan iedereen een rol aannemen en zijn eigen krachten benutten. Dit spel is nieuw in Nederland en exclusief te spelen bij UP Events.

Het spel begint met het verdelen van de groep in verschillende, ijzersterke teams.De teams ontvangen een boek met 30 raadsels en opdrachten en registreren zich op het Hackaton-platform (app) Iedereen is Ready to Rumble! Dan volgen er verschillende rondes waarin de teams aan de slag gaan om zoveel mogelijk raadsels en vraagstukken op te lossen. Het speelveld wordt een grote Hacking Hive. Een zenuwslopend, strategisch spel waarbij goed moet worden samengewerkt. In de finale is het enige doel: de code van de kluis kraken. Het team dat de code als eerste ontcijfert, kan daarmee de kluis openen en heeft gewonnen! 

Teambuilding to the max

De Hackaton game kan met veel teams tegelijk worden gespeeld en is dus ideaal voor grote groepen (20-5000 personen). Er dient zeer goed te worden samengewerkt zodat er synergie plaatsvindt tussen de teamleden. Communicatie speelt een grote rol zodat er collectief kan worden gedacht. Het is verstandig om vooraf een strategie op te zetten én er speelt een stukje time management mee. Tot slot is het slim om een project manager aan te stellen die delegeert en ieder teamlid een rol toebedeelt.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!