Back Back Nieuws

EVENTS Academy steunt Event Tech Circus

23 april 2013
Innovatieve event professionals kunnen op dinsdag 7 mei 2013 hun hart ophalen tijdens de eerste editie van Event Tech Circus in Amsterdam RAI. Met als doel: organisatoren, start-ups in event technologie en investeerders bij elkaar brengen. 'EVENTS Academy ondersteunt dit internationale initiatief van harte', aldus oprichter en mede-eigenaar Liza Bergman.

Inspiratie opdoen en netwerken
Tijdens Event Tech Circus kunnen event professionals nieuwe inspiratie opdoen en vergroten zij hun netwerk op het gebied van innovatieve technologie. Zij kunnen daarbij de nieuwste technologieën zelf testen. Het idee is om op internationaal niveau meerdere bijeenkomsten te organiseren in verschillende steden (rondreizend), vandaar de naam ‘Event Tech Circus’. 'De primeur is dus in Nederland, Amsterdam RAI', aldus Liza Bergman. 'Een unieke kans om als eerste op de hoogte te zijn van innovaties binnen de branche en verschillende aanbieders face-to-face met elkaar te vergelijken.'

Nieuwe technologie stimuleren
EVENTS Academy stimuleert als educatieve instelling kennisoverdracht en innovatie binnen de branche. Dit sluit naadloos aan bij het gedachtegoed van Event Tech Circus, om het gebruik van nieuwe technologie te bevorderen binnen de event branche. Om op lange termijn te kunnen blijven voldoen aan de groeiende vraag naar kennis en kunde op het gebied van nieuwe technologie, startte EVENTS Academy eerder de Opleiding Event Technology. Liza Bergman: “De deelnemers en partners van Event Tech Circus zijn die partijen, die voor vooruitgang en ontwikkeling binnen de branche zorgen”.
 
Als officiële partner van Event Tech Circus biedt EVENTS Academy een speciale actiecode voor event professionals. Deze code geeft recht op 30% korting op de entreeprijs. Ga naar de site en gebruik de code: 'planneretc'.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!