Back Back Nieuws

The Eventplanners Institute lanceert nieuw concept voor opleiding EventPlanner

02 augustus 2012
Wie erover denkt om een carrièreswitch te maken naar Event planning, kan vanaf 2013 via de nieuwe opleiding tot EventPlanner van The Eventplanners Institute met een stevige basis aan de slag. Deze opleiding is uniek, omdat het een eenjarige praktijkgerichte deeltijdopleiding is, die gecombineerd klassikaal in kleine groepen en zelfstandig plaatsvindt.

 

Laatste trends en ontwikkelingen

De trainers zijn mensen die middenin het bedrijfsleven staan en zo de studenten laten kennismaken met de laatste trends en ontwikkelingen. In een jaar tijd leert men onder andere hoe een EventPlanner organiseert en meedenkt met de klant, kan men verschillende concepten en thema’s ontwikkelen. Daarnaast wordt men klaargestoomd voor het eigen ondernemerschap in deze veelzijdige branche.

 

Informatieavond

Op 6 september vindt de eerste informatieavond plaats op het hoofdkantoor in Nieuwegein. The Eventplanners Institute is een telg uit de familie van Danie Management, onder andere bekend van de Opleiding voor WeddingPlanners Nederland (OWPN) en de Beroepsorganisatie voor Weddingplanners in Nederland (BWPN). Ze speelt hiermee in op de behoefte aan korte deeltijdopleidingen, waarbij de student kan profiteren van persoonlijke begeleiding en zelf zijn studie uren kan bepalen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!