Eventix gaat ticketverkoop SAIL doenEventix gaat ticketverkoop SAIL doen
Back Back Nieuws

Eventix gaat ticketverkoop SAIL doen

02 september 2019

SAIL is het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland. Via Eventix zijn publieksvaartochten beschikbaar om SAIL Amsterdam 2020 vanaf het water te kunnen beleven. Met de samenwerking slaat Eventix opnieuw een slag in de missie om de grootste self-service ticketer van Europa te worden.

SAIL, met meer dan 2 miljoen bezoekers een Amsterdamse trekpleister, kiest voor de kaartverkoop van de 10e editie voor Eventix. Deze jubileumeditie zal van 12 tot en met 16 augustus 2020 plaatsvinden. Tijdens deze vijf dagen duiken bezoekers in de geschiedenis van het Nederlandse nautische erfgoed.

SAIL verbindt de hele wereld

Namens SAIL Amsterdam vertelt Financieel Directeur, Bas de Bouter, waarom er voor Eventix is gekozen: 'Voor de ticketverkoop van onze publieksvaartochten tijdens SAIL Amsterdam 2020 zochten we een partner die ons maximaal kan ontzorgen. De keuze viel op Eventix dankzij het complete pakket en de aanvullende dienstverlening. Die keuze werd vervolgens versterkt door Eventix' snelle communicatie en flexibele, klantgerichte manier van werken.'

De slogan van SAIL; ’SAIL verbindt de hele wereld’ sluit mooi aan bij de doelstelling van Eventix. Zij zijn continu aan het vernieuwen en hebben als doelstelling om met hun systeem publiek en events over de hele wereld zo goed mogelijk te verbinden. Met toekomstgerichte oplossingen speelt de ticketer in op huidige en toekomstige behoeftes van de evenementorganisatoren.

Eén van die behoeftes is het besparen van kosten en tijd door middel van automatisering. De open API waarop het systeem van Eventix gebouwd is, maakt het integreren van externe software eenvoudig en speelt een sleutelrol in het bij elkaar brengen van applicaties en tools rondom het organiseren van een evenement.

Arrangementen

Tijdens de vijf dagen van SAIL zijn er grote en kleinere evenementen en is er voor iedereen - jong en oud - iets te beleven. Er zullen verschillende arrangementen in de ticketshop beschikbaar komen; zo hebben de bezoekers een groot scala aan mogelijkheden en kunnen ze zelf bepalen welk arrangement het beste bij hun wensen past.

Custom Ticketshop

Joost Aanen, CEO van Eventix zegt: 'We hebben voor SAIL een Custom Shop gemaakt, geheel volgens hun wensen en in hun stijl. Dit deden we al eerder voor het Belgische WECANDANCE en Essential Festival. De Custom Ticketshop leidt de bezoeker door een gebruiksvriendelijk aankoopproces dat specifiek is voor het evenement. De door Eventix aangeboden shop maakt het mogelijk om bezoekers, naast de tickets voor de verschillende activiteiten, aanvullende producten aan de te bieden om de SAIL-ervaring compleet te maken.'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!