Back Back Nieuws

Eventive lanceert kerstuitje.nl 2007

25 oktober 2007
Eventive Business Events lanceert kerstuitje.nl 2007. Op deze website biedt het evenementenorganisatiebureau bijzondere kerst- en nieuwjaarsarrangementen aan.

Geïnteresseerden kunnen hier een compleet arrangement naar eigen wens samenstellen en boeken. Maar ook degenen die inspiratie willen opdoen voor het jaarlijkse bedrijfsuitje of relatiegebeuren rond de feestdagen, zijn op kerstuitje.nl  aan het juiste adres.

Van een workshop ‘Beter communiceren door paarden’ – compleet met erwtensoep in de paardenstal – of een workshop kleding en styling bij een chique modezaak tot het rijden van een kerstrally. Via kerstuitje.nl zijn werkelijk alle kerstactiviteiten te boeken of te bekijken. Daarnaast biedt de website legio opties voor een kerstfeest op kantoor. Zo kan Eventive een kerstdag organiseren met een centraal thema, bijvoorbeeld sneeuw. 

Mariëlle van der Zouwen, Managing Director van Eventive Business Events: “Eventive gaat net een stap verder bij de organisatie van evenementen. Want net dat leuke cadeau, die bijzondere act of spannende uitnodiging maken een event daadwerkelijk tot een succes. Dit is hét moment om een kerstuitje vast te leggen. Voordat de rest van Nederland zijn plannen voor de feestdagen gaat maken. Zo weten organisaties zeker dat de leuke locaties, acts en activiteiten op hun favoriete datum nog beschikbaar zijn.”

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!