EventCase: ECC LeidenEventCase: ECC Leiden
Back Back Eventcase

EventCase: ECC Leiden

29 december 2016

Overal en elke dag vinden er noemenswaardige events plaats, georganiseerd door de krachtige Nederlandse evenementenbranche. Tevreden opdrachtgevers die hun doelstelling bereikt hebben, gasten die met een blijvende herinnering naar huis gaan en bureaus en locaties die kunnen terugkijken op een succesvol geproduceerd evenement. Wij vinden het de moeite waard om die events – klein, groot, met een kenniselement of juist fun, spraakmakend, intiem of spectaculair – een plek te geven op Events.nl in de rubriek EventCase.

Soort evenement » personeelsfeest
Opdrachtgever » een zorginstelling
Organisator » ECC Leiden
Locatie » ECC Leiden
Doelgroep » medewerkers
Aantal gasten » 1450

Samenvatting evenement

Waar breng je 1450 medewerkers onder voor een ouderwets goed feest met entertainment en catering, parkeergelegenheid voor de deur én de mogelijkheid om te blijven slapen? Een centrale locatie om partijen, feesten en muziekevenementen onder te brengen met de zekerheid van een geslaagde avond? Nieuwkomer in evenementenland, ECC Leiden, blijkt een prima oplossing. Zo heeft een grote zorginstelling onlangs kunnen ervaren tijdens een personeelsfeest, waarvoor groot werd uitgepakt. ECC Leiden kroop voor de gelegenheid zelf in de rol van event organizer en draaide een veelzijdige avond in elkaar in hun veelzijdige black box. De bedrijfskleuren van de opdrachtgever waren in tal van uitingen doorgevoerd met een ontvangst over een loper in de bedrijfskleuren, verlichting en drankjes in de gewenste kleuren en zelf het meubilair en accessoires waren aangepast aan de opdrachtgever. Zo ontstond er een herkenbaar geheel én een thuisgevoel voor de gasten. De kou van buiten werd snel verdreven door de Zuid-Amerikaanse klanken van een brassband die genodigden bij de entree verwelkomde. Na enkele formaliteiten en een welkomstwoordje barstte het feest los met confetti en vuurwerkspuiters in de grote zaal van 1775 m², waar afwisselend een band en een DJ de aanwezigen verleidden voor een bezoekje op de dansvloer.

‘Een zeer geslaagde avond, met voor elk wat wils. Van verzoeknummers en een babbeltje met de zanger van de band tot het entertainment op de grote vide,’ aldus Reinier Heruer, Sales Manager van ECC Leiden. ‘Ook de verschillende foodstands vonden gretig aftrek. Het was continu dringen bij de burgers, wraps en pincho’s. De grote sushibar in het midden van de zaal was dé eyecather.

Met ‘lopend entertainment’ in de zaal konden zelfs de meest nuchtere Hollanders worden verrast via vingervlugge goocheltrucjes, gekke typetjes en bijzondere gastvrouwen. Voor de niet-dansers was er een vlucht naar de grote vide mogelijk, waar je door ‘meester’ barbieren in no time een vlotte coupe of hippe baard werd aangemeten. Dames werden getrakteerd op een beautysalon, massages en make-overs. Voor de whisky proeverij, verrassende fotoshoots met ‘green screen’ en de flipperkasten stonden de gasten in de rij. Met een koffie/thee station in de comfortabele loungehoek werd de avond afgesloten. Reinier Hereur: ‘ECC Leiden laat hiermee zien grootschalige personeelsfeesten volledig in eigen beheer te kunnen hosten en organiseren. Met dank aan De Koster PyroNightforceAll Class Kitchen Art EventsNieuwenburg Sfeer & EventsThe Originals en Dutch Safety & Security.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!