Event Warehouse en One Of The Guys lanceren nieuwe This Is Live GroupEvent Warehouse en One Of The Guys lanceren nieuwe This Is Live Group
Back Back Nieuws

Event Warehouse en One Of The Guys lanceren nieuwe This Is Live Group

02 december 2022

Internationaal bekende events als Paaspop, Solar Weekend, Extrema België, WiSH Outdoor, Spoorpark Live, SMÈRRIG, Paperclip Festival en Qmusic The Party FOUT. Maar ook: een in house productie-, horeca- en marketing tak. Voeg daar nog 80 andere jaarlijkse evenementen met in totaal zo’n 500.000 jaarlijkse bezoekers aan toe, plus nog 25 andere extensive key brands, en je krijgt een idee van de omvang en vuurkracht van de nieuwe This Is Live Group. Deze nieuwe bedrijfsnaam wordt vandaag officieel gelanceerd door de gerenommeerde bedrijven Event Warehouse en One Of The Guys. Het doel? Het produceren van de mooiste festivals en evenementen: van kop (planning & ontwikkeling) tot staart (uitvoering); van horeca tot productie en van opener tot afsluiter van het festivalseizoen. 

Ruim 30 jaar ervaring

This Is Live Group is zoals gezegd de nieuwe naam van de grootste evenementenorganisator van Zuid-Nederland, dat drie verschillende productgroepen heeft: Events, Services en Horeca.

Het team bestaat uit CEO Peter Sanders (Paaspop Events: Speedfest en concerten in het Klokgebouw, Strijp S-terrein); Compagnon Joop Soree (Paaspop Events/Event Warehouse: WE ARE ELECTRIC, Ace Of Spades, ScumBash, HELLDORADO), Alcatraz Festival (BE), Pitchfork Music Festival Paris, Metropolis Festival Rotterdam); Jasper van de Wouw (One Of The Guys). 

En toen ging alles op slot

Terwijl de Nederlandse entertainmentbranche en live-sector gedurende deze twee jaar harde klappen kregen, bood deze periode Joop en Peter en de mannen van One Of The Guys juist vooral een uitgelezen gelegenheid om een nieuwe toekomstvisie te ontwikkelen, de bedrijfsstructuur aan te passen en nieuwe initiatieven te ontplooien. Zo bundelden One Of The Guys en Event Warehouse bijvoorbeeld hun krachten met Bromios Event Crafters voor de organisatie van het prachtige festival WiSH Outdoor; werd Event Warehouse eigenaar van het internationaal gevierde festival Solar Weekend en nam een meerderheidsaandeel in Extrema Outdoor Belgium. Ook werden intensieve partnerships opgezet met jonge organisatoren zoals het Brabantse SMÈRRIG en Bontgenoten 

‘Het mooiste van alles? Het voelt eigenlijk alsof we pas nét begonnen zijn’, laat Peter Sanders weten. De vijf compagnons zijn eerder dit jaar trotse eigenaar geworden van een nieuw kantoorpand in Schijndel en krijgt naast een eigen auditorium, eetcafé en lounge, meer dan 70 werkplekken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!