Back Back Nieuws

'Event Pitcher' maakt plaats voor 'Steijns House of Happiness'

17 april 2013
‘Event Pitcher’ sluit na ruim vijf jaar zijn deuren. Niet door faillissement, maar omdat de spil achter dit bureau, Danielle Steijn, haar kwaliteiten optimaler wil benutten. Voorheen kwamen die via haar concepten alleen bij evenementen tot hun recht. Nu is het haar missie om mensen - op basis van een uniek theeconcept – élke dag in hun kracht te zetten, zodat zij hun hartenwens of levensdoel realiseren.

Van hard naar hart
Een punt dat Steijn onderscheidde van haar collega’s, was de manier waarop zij bij evenementen de emoties van het publiek wist te raken. Dit maakte haar populair bij opdrachtgevers en bezorgde  ook menig eventbezoeker een onvergetelijke avond of dag. Toch ervaarde Steijn de afgelopen vijf jaar als een periode van ‘hard werken’ en juist dat wilde zij veranderen in ‘werken vanuit het hart’. Of, zoals zij het zelf formuleert: ‘Waarom slechts eenmaal per jaar een bijzonder feest of evenement organiseren, als elke dag een feest kan zijn?’.

PersonaliTeas
Gefascineerd door de rol van emoties in ons leven en deze te verbinden met de kracht van thee-ingrediënten, besloot Steijn ‘Herbal Medicine’ te gaan studeren. Na jaren zelfstudie, de opleiding en grondig onderzoek lukte het haar 21 bestanddelen tot de kern te analyseren. Zo ontstond een serie ‘PersonaliTeas’: 21 hoogwaardige ingrediënten vertaald naar de best passende emotie, voorzien van een ‘one-liner’ en een daadkrachtig gedicht. Het resultaat: een unieke formule van exclusieve thee, coaching en liefde die mensen in staat stelt hun persoonlijkheid aan te vullen en hun droom (privé of zakelijk) te realiseren.

Webwinkel en workshops
Dit voorjaar opende Danielle Steijn haar webwinkel steijnshouseofhappiness.com en startte zij met workshops, brainstormsessies en presentaties. Activiteiten die ook voor de evenementenbranche een aanvulling kunnen zijn wanneer er  sprekers worden gevraagd. Steijn heeft het erg naar haar zin gehad in de evenementenwereld en ziet deze nieuwe stap dan ook niet als een afscheid, maar juist als groei en een natuurlijke verandering van richting.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!