Event Park Amsterdam promoot Haarlemmermeer in BarcelonaEvent Park Amsterdam promoot Haarlemmermeer in Barcelona
Back Back Nieuws

Event Park Amsterdam promoot Haarlemmermeer in Barcelona

08 november 2019

Event Park Amsterdam, het Convention Bureau van de regio Haarlemmermeer, zal tijdens IBTM World in Barcelona Haarlemmermeer promoten als vergader- en eventlocatie.

Groenste buitenwijk

De gemeente Haarlemmermeer is de groenste buitenwijk van Amsterdam. Event Park Amsterdam zal tijdens IBTM World de vele voordelen van vergaderen onder de rook van Amsterdam en Schiphol onder de aandacht brengen bij de internationale meeting-, congres- en eventplanners die deze beurs bezoeken.

Event Park Amsterdam

Event Park Amsterdam heeft 35 partners in de regio Haarlemmermeer, waardoor er voor elke gelegenheid of groepsgrootte een geschikte vergaderlocatie te vinden is. De locatiescouts en eventmanagers van Event Park Amsterdam brengen de wensen van de klant in kaart om daarna op zoek te gaan naar het perfecte hotel, restaurant of venue. Desgewenst kunnen zij ook helpen met de organisatie van een event.

IBTM World

IBTM World is een internationale, jaarlijkse beurs voor de meeting-, congres-, en event-industrie. Dit jaar zal deze beurs van 19 t/m 21 november plaatsvinden in het Fira Barcelona Gran Via congrescentrum in Barcelona.

Bezoek Stand F30

Event Park Amsterdam is te vinden op stand F30, maar men kan via het formulier op de website van IBTM World ook een persoonlijke afspraak plannen met Michiel Smilde of Angela van Wijk.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!