Event in Carré nog steeds safeEvent in Carré nog steeds safe
Back Back Nieuws

Event in Carré nog steeds safe

19 augustus 2020

Enorme opluchting gisteravond voor eigenaar en oprichter Barbara Markovits van Inspired ByBar Events na de persconferenties van Mark Rutte in Den Haag en Femke Halsema in Amsterdam. Het inspiratie event in Carré met een grote investering is nog steeds mogelijk.

Barbara Markovits van Inspired ByBar Events hield haar hart vast, ze blijft geloven in echte verbinding, ondanks de fijne webinars die ze al heeft mogen organiseren. Mensen zijn sociale dieren en hebben gewoon af en toe persoonlijk contact nodig. Meerdere collega’s verklaarden haar voor gek. In plaats van passief te gaan afwachten, dacht ze in kansen en mogelijkheden. Ze vond ICM opleidingen & trainingen en Koninklijk Theater Carré bereid om coronaproof een zakelijk evenement in september te gaan organiseren.

Door haar jarenlange ervaring bij Joop van den Ende Musicals en het voormalige Noord Hollands Philharmonisch orkest, wilde zij speciaal voor de theaters een programma bedenken dat zelfs tijdens een pandemie uitgevoerd kan worden. Theaters zonder subsidie ontvangen hierdoor toch inkomsten en de gasten hebben een inspirerende ervaring in theaters met ambiance. Ambitieus plan, want Carré stond bovenaan het verlanglijstje als een ruime locatie met sfeer!

Alles is tot in de kleinste details uitgedacht. Het programma over Leiderschap in tijden van verandering met inspirerende sprekers, de zaalindeling, goede VIP bankjes met tafeltjes voor je koffie en een bak voor je persoonlijke spullen, maximaal 100 personen per dagdeel die op hun plaats blijven, tijdslots, extra begeleiding van en naar je plek, speeddate sessies met de sprekers aan tafeltjes met 1,5 meter afstand in de foyer, genoeg ruimte waar normaal 1.750 gasten komen en nu dus 100! Het kan echt. Er moet alleen geen tweede Corona uitbraak plaatsvinden…

Fingers crossed, dat Amsterdam en omgeving goed blijven opletten. De theaters en alle culturele locaties moeten blijven bestaan. Laten we met zijn allen de inspirerende uitstapjes niet verloren laten gaan. Houd je aan de veiligheidsmaatregelingen en pas goed op jezelf en anderen.

Foto > Nathan Reids

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!