Evenementenbureau Showtime start met Busjes RevivalEvenementenbureau Showtime start met Busjes Revival
Back Back Nieuws

Evenementenbureau Showtime start met Busjes Revival

10 maart 2020

Deze lente start Showtime Evenementenbureau uit Delden met de Busjes Revival: een arrangement waarbij gasten zelf mogen rijden met klassieke Volkswagen Busjes uit de Sixties. Het arrangement is bedoeld voor bedrijfsuitjes, personeelsdagen en groepsuitjes.

Populairste Oldtimerbusjes

Centraal staan diverse oude Volkswagenbusjes, de T1 voor kenners. Ze staan bekend als spijlbusjes, vanwege de voorruit met de kenmerkende spijl in het midden. De busjes van Showtime zijn allemaal 40 tot 50 jaren oud. De Volkswagen T1 werd ooit door VW importeur Ben Pon op een kladje getekend, en groeiden uit de populairste oldtimerbusjes.

Bedrijfsuitjes

Showtime is al jaren bekend met bedrijfsuitjes als het Keveruitje en de Buggyrally. Daar wordt nu de Busjes Revival aan toegevoegd. 'Wij merken dat bedrijfsuitjes en groepen elk jaar iets bijzonders zoeken, met een leuke uitstraling en liefst met een teambuilding element”. Onze Busjes Revival voldoet aan al deze elementen en is ideaal voor een leuke middag als bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsdag', aldus eigenaar Niek Bolscher. Arrangementen zijn mogelijk vanaf Delden, of bij bedrijven op locatie gebracht. Meer informatie kan gevonden worden op www.busjesrevival.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!