Evenementenbranche komt ijzersterk terug!Evenementenbranche komt ijzersterk terug!
Back Back Nieuws

Evenementenbranche komt ijzersterk terug!

30 juni 2021

Dankzij de versoepelingen mogen ook de festivals per 30 juni weer van start. Niet alleen de bezoekers, maar de volledige evenementenbranche staat te springen om aan de slag te gaan. Donselaar Tenten, verhuurder van onder meer festivaltenten, opent daarom met al het personeel op symbolische wijze het festivalseizoen.

Een- en meerdaagse buitenevenementen

Het was vorig jaar een harde klap dat vrijwel geen enkel festival doorgang kon vinden. De complete branche heeft veel geduld moeten opbrengen, veel partijen konden maar net het hoofd boven water houden. Maar eindelijk is het dan zover, iedereen kan weer aan de slag. Dankzij de goede coronacijfers is het per 30 juni weer toegestaan om eendaagse buitenevenementen te organiseren, waaronder festivals. Na het laten zien van een vaccinatiebewijs of negatieve coronatest, hoeven de bezoekers op het terrein ook geen anderhalve meter afstand meer te bewaren. Ook voor de meerdaagse festivals gloort er hoop voor later deze zomer.

Groene fakkels

Speler in de festivalmarkt is Donselaar Tenten, één van de grootste tentverhuurders in Nederland. Het bedrijf verzorgde de laatste jaren tenten op een groot aantal festivals en evenementen. Het personeel staat dan ook te popelen om weer aan de slag te gaan en viert de opening van het festivalseizoen op symbolische wijze. Na het inladen van de vrachtwagens worden deze door alle medewerkers met groene fakkels naar de uitgang begeleid. Op weg om de eerste festivals van tenten te voorzien. Het bedrijf wil met deze opening alle betrokken partijen een hart onder de riem steken.

Nauwe samenwerking

Donselaar Tenten is een tentverhuurbedrijf, gevestigd in Woudenberg. Zij verhuren tenten voor tal van toepassingen, waarvan festivals een belangrijk aandeel vormen. Hierbij hebben zij een nauwe samenwerking met de festivalbranche, die hard werd geraakt door alle beperkingen. Van alle betrokken partijen is veel creativiteit gevraagd om, ondanks alle beperkingen, een gezonde bedrijfsvoering voort te zetten. De versoepeling van de maatregelen per 30 juni is daarom een belangrijke gebeurtenis. Donselaar Tenten en alle andere betrokkenen zetten samen de schouders eronder en gaan voor een prachtig festivalseizoen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!