Fotografie: Mike Breeuwer / Flickfeeder.comFotografie: Mike Breeuwer / Flickfeeder.com
Back Back Nieuws

EvenementContact wordt EventSummit en keert terug naar de RAI

14 maart 2017

Afgelopen donderdag 9 maart vond de 9de editie plaats van EvenementContact. Dit keer was Rotterdam Ahoy de gastheer. 400 exposanten en ruim 4000 bezoekers zorgden ervoor dat dit grootste eendaagse platform voor de Live Communicatie branche een zeer succesvolle editie kende.

Zowel de bezoekers als de exposanten gaven veel complimenten over de ruime opstelling, de belevingspleinen en de goede sfeer. De exposanten zagen een duidelijke stijging in kwaliteit van de bezoeker en van de uitstraling van de beurs.

Ook het, met 250 corporate eventmanagers, uitverkochte congres Storytelling & Branding in de ochtend voorafgaand aan de beurs werd heel goed ontvangen. Vele gasten zaten zelfs met tranen in hun ogen bij het pianospel en de bijbehorende verhalen van Iris Hond.

Nieuwe naam: EventSummit

Arjen en Joris, de organisatoren van EvenementContact, hadden al langer het idee om de naam te wijzigen. Deze naam, ooit heel snel bedacht begin 2009, zorgde vanaf het begin voor verwarring. Arjen Lemstra: 'We hebben alles al voorbij zien komen: EvenementenContact, EventContact, Contactdagen, BrancheContactbeurs, etc. etc.. In het MECC hebben wij afgelopen oktober EventSummit georganiseerd en deze naam bekt lekkerder, heeft een internationale uitstraling en kan maar op één manier uitgesproken worden.'

Joris Bots: 'Als je in de Van Dale kijkt dan zie je bij Summit: 1 top, hoogste punt 2. toppunt, hoogtepunt, op het hoogste niveau 3. Topconferentie. Ons doel is om met EventSummit de branche op een hoger niveau te tillen en dan sluit deze nieuwe naam daar naadloos bij aan.'

Terug naar Amsterdam RAI, 15 februari 2018

Op 15 februari 2018 wordt in Amsterdam RAI de 10de editie gehouden. RAI wil graag samen met BrancheContact (organisatie EventSummit) als partner meedenken over deze jubileumeditie, o.a. over het congres wat uiteraard een vervolg zal krijgen.

Op dit moment hebben alweer 40 bedrijven hun deelname bevestigd. Gezien de groei vanaf het begin, zal de organisatie 450 plekken intekenen op de plattegrond. Op dit moment wordt hard gewerkt om de website www.eventsummit.eu 2018 proof te krijgen.

Foto: Mike Breeuwer / Flickfeeder.com

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!