Back Back Nieuws

EvenementContact: Hoe staat het ervoor?

13 maart 2009
De beurs EvenementContact lijkt met 125 stands en meer dan 2000 bezoekers te voldoen aan een grote behoefte uit de branche. Naast een zeer gevarieerd aanbod, is EvenementContact ook het platform voor vernieuwende concepten.

Enkele voorbeelden: Eventstars verzorgt een unieke workshop Digitale Graffiti in een verduisterd postrijtuig. Bij de entree staat de gloednieuwe multimediatrailer van Total Image. Een unieke combinatie van diverse audiovisuele middelen ineen.

Vanaf het station kunnen de bezoekers met het nieuwste groene vervoermiddel, de elektrische E-Step naar de beurs rijden. Bezoekers met de trein kunnen tijdens de afterparty één van deze steps ter waarde van € 1.299,00 winnen.

Concertgebouw Amsterdam staat op de beurs met een primeur. Dit gebouw is vanaf heden exclusief beschikbaar voor de evenementenbranche.

De afterparty zal één grote gezellige brancheborrel worden. Eventdesigners verzorgen een spetterend multimedia feest met DJ en VJ. Tijdens de borrel zijn er diverse optredens van o.a. de nieuwe vioolsensatie de Golden Strings en de nog steeds populaire band Re-Play aangeboden door Artiestenplanner.

In het prachtige lounge belevenistheater kunnen de bezoekers de gehele dag genieten van muzikale en theatrale acts aangeboden door de standhouders. De Bounce Ballroom van Fresj Eye Concepts is de plek om wat te relaxen en een drankje te drinken aan de WMDBar.
De aankleding van de beurs is in handen van Van der Maarel Sfeermeesters. Cees van der Maarel prijst het initiatief van deze beurs en verbindt graag zijn naam hieraan.

Geïnteresseerde bezoekers kunnen digitaal gratis kaarten bestellen via een exposant of via de site www.evenementcontact.nl

Wie nog geïnteresseerd is in een mooie stand op deze no nonsense beurs zal snel moeten reageren, er zijn nog een paar plekken vrij. Via www.evenementcontact.nl kun je het aanvraagformulier invullen. Voor informatie: 035 – 694 19 50

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!