Europa's grootste sterren- restaurant komt naar ZeistEuropa's grootste sterren- restaurant komt naar Zeist
Back Back Nieuws

Europa's grootste sterren- restaurant komt naar Zeist

17 november 2022

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 maart wordt Slot Zeist omgetoverd tot een waar sterrenpaleis. Tien bekroonde Michelin Chefs en de Chef de Chateau geven acte de préséance en staan samen garant voor een onvergetelijke en unieke culinaire beleving. De crème de la crème van de Nederlandse gastronomie laat zien dat dineren in een sterrenrestaurant ook anders kan. 

Door krachten te bundelen maak je in één avond kennis met tien Sterrenchefs die ieder een gerecht uit eigen keuken bereiden en serveren. Na ontvangst met bubbels en amuses, maak je een avondvullende culinaire wandeling door het Slot. Het walking dinner menu bestaat uit vier koude gerechten, vier warme gerechten en twee desserts. De gerechten haal je zelf op bij de Chefs, waarna je na een praatje met de Chef plaatsneemt aan één van de vele (sta)tafels. Tijdens de wandeling wordt je verrast door livemuziek, wat de sfeer compleet maakt. Ook de kunstliefhebber komt aan zijn of haar trekken. De expositiezalen met werken van Jasper Krabbé worden voor deze speciale gelegenheid opgesteld voor de gasten. Vanzelfsprekend worden bijpassende wijnen bij de gerechten geserveerd.

Afterparty

Om 22.00 uur start de afterparty in het loungecafé onder het genot van een kopje koffie en een likeurtje. Een dansje wagen kan in de 'ballroom' waar de dj er een feest van maakt. Rond middernacht staan de mensen van Valet Parking klaar om je auto op te halen, of wellicht beter, deze door Rent A Bob te laten ophalen, die je dan ook thuisbrengt.

Sterrenlijst

Per avond zijn er tien van de twaalf deelnemende chefs aanwezig:

- Paul Kappé van Monarh in Tilburg
- Ronald van Roon van Calla's in Den Haag
- Egon van Hoof van Mos in Amsterdam
- Lars van Galen van 't Lansink in Hengelo
- Mike Cornelissen van Rijnzicht in Doornenburg
- Eric van Bochove van 't Vlasbloemeken in Koewacht
- Wilco Berends van De Nederlanden in Vreeland
- Hans Derks van Versaen in Ravenstein
- Jozua Jaring van Ratatouille Food & Wine in Haarlem
- Erik de Mönnink van De Swarte Ruijter in Holten
- Erik Tas van 't Ganzenest in Rijswijk
- Jonathan Zandbergen van Merlet uit Schoorl

Meer informatie hier

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!