Back Back Nieuws

Eten verbindt collega's in de Talentenkeuken

07 november 2014
De Talentenkeuken is vanaf 6 november geopend voor de nieuwste variant van een teamuitje. Naast een kookworkshop waar alle zintuigen moeten worden ingezet, leren de deelnemers wat hun talenten zijn en hoe ze als collega’s het beste kunnen samenwerken. Een leerzame en smakelijke teambuilding sessie die ook nog een gezellig uitje biedt. De workshop wordt onder leiding van een professionele kok en trainer gegeven op verschillende locaties in Nederland, waaronder Den Haag.

In een ontspannen setting, zonder rangen en standen, ontdekken collega’s elkaars (kook)talenten. Behalve een heerlijke avond in een professionele keuken waarbij deelnemers samen koken en gezellig samen zijn, leren ze meer over zichzelf en over de collega’s. Dit verbetert gegarandeerd de samenwerking op de werkvloer.

De workshop
De workshop van de Talentenkeuken  wordt onder leiding van een professionele kok en trainer gegeven op verschillende locaties in Nederland. Deelnemers gebruiken alle zintuigen: zien, horen, voelen, ruiken en proeven. 'Door met elkaar op een informele manier te werken aan een maaltijd ontdek je elkaars talenten, word je gespiegeld op gedrag en kun je samen  groeien en dus beter samenwerken', vertelt trainer Arjan uit de Bosch. 'De nadruk van de workshop ligt op het plezier in het koken met elkaar. Toch leidt deze kookworkshop tot meer verdieping. Bovendien heb je tijdens een training waarschijnlijk nog nooit zo goed gegeten.'

Programma
De Talentenkeuken bestaat uit een combinatie van theorie en praktijk. De workshop start met een korte uitleg over talent, gedrag en/of samenwerking. Aansluitend krijgen de deelnemers informatie over de keuken, het menu en het gezamenlijk bereiden van de gerechten. Met de smakelijke gerechten op tafel is er ruimte voor reflectie terwijl iedereen van de eigen kookkunsten geniet. De workshop duurt tussen de vier en zes uur afhankelijk van het menu, de grootte van de groep en de onderwerpen. De Talentenkeuken biedt altijd maatwerk want geen groep of bedrijf is hetzelfde. Er wordt gebruikgemaakt van een vaste locatie in de regio Den Haag maar de Talentenkeuken kan ook georganiseerd worden op een gewenste locatie elders in Nederland.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!