Escape Room voor Abdij Rolduc Escape Room voor Abdij Rolduc
Back Back Nieuws

Escape Room voor Abdij Rolduc

04 mei 2017

Binnen de muren van Abdij Rolduc bevinden zich niet alleen een hotel, restaurant en conferentieoord. Er zijn ook woningen, appartementen en diverse andere ruimtes. In één van deze ruimtes op de Hoeve exploiteert Kevin Baggen een Escape Room.

Ontsnappen aan dagelijkse sleur

Kevin vertelt: 'Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest in de bediening van Abdij Rolduc, was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging: een waar ik zelf door kon groeien. Deze uitdaging heb ik gevonden in het opzetten van een Escape Room waar men even kan ontsnappen aan de dagelijkse sleur.' Op de eeuwenoude zolders van de Abdij klinkt nu enthousiasme, blijdschap en gejuich, maar ook af en toe geruzie: ontsnappen uit één van de kamers gaat niet zonder slag of stoot. Door samen te werken, goed te communiceren en het oplossen van raadsels en puzzels, moet men zichzelf binnen één uur weten te bevrijden.

Compleet uitje

'Nu, na meer dan een jaar, heb ik samen met Ian Baggen een tweetal Escape Rooms in gebruik met een capaciteit van 2 tot 25 personen per uur. Het is een geschikte activiteit voor teambuilding, een vrijgezellenfeest of een leuke avond met vrienden. En dat vanaf 10 euro per persoon', licht Kevin toe. Om de avond compleet te maken kunnen er ook een aantal heerlijke arrangementen genuttigd worden bij Kloosterbrasserie De Kanunnik. Bijvoorbeeld een bierproeverij, een lunch, de karakteristieke Kanunnik Burger of een heerlijk 3-gangendiner.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!