Eindhoven Maker Faire 2021! Eindhoven Maker Faire 2021!
Back Back Nieuws

Eindhoven Maker Faire 2021!

16 juni 2021

De Eindhoven Maker Faire gaat door! Op 25 en 26 september vindt de 8ste editie van dit Makersfestival plaats op de nieuwe locatie: het Beursgebouw. De Maker Faire geeft de ruimte aan een grote groep enthousiaste makers die het stof van zich afschudden en vol trots hun nieuwe producten, concepten, installaties en workshops laten zien. Wat is er in de geïsoleerde situatie allemaal bedacht en gemaakt? De organisatie volgt de ontwikkelingen rondom de maatregelen nauw. Er wordt gekozen voor een ruime opzet van het programma en de inhoud zal mee bewegen met de regels en mogelijkheden die er dan gelden.

Thema

Het thema - De Makers van de hybride wereld - is een antwoord op de uitdagingen die zijn ontstaan door de enorme versnelling van digitalisering en online communicatie. De mensheid is bijna collectief in de volgende fase van het internet tijdperk terecht gekomen. De Makers zijn pioniers in deze wereld van computers, elektronica, programmeren en digitale media, maar ook voorlopers op circulaire economie en duurzaamheid.

Ticketverkoop

Vanaf medio juli start de kaartverkoop van de Eindhoven Maker Faire. Om ieders veiligheid te garanderen zal er geen ticketkassa in het Klokgebouw aanwezig zijn en kunnen bezoekers enkel via de website tickets bestellen.

Call for makers geopend

De Eindhoven Maker Faire biedt ruimte aan innovatieve en creatieve makers die bezig zijn met dingen ontwerpen en ontwikkelen, technologisch vooruit durven te kijken en graag hun kennis op een interactieve manier delen. Van designers tot hackers, kunstenaars tot softwareontwikkelaars en van futuristen tot recyclers. Tot en met 31 juni kunnen makers zich aanmelden deze website.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!