Eigenwijze Evenementen eert de koe met bourgondisch food event Eigenwijze Evenementen eert de koe met bourgondisch food event
Back Back Nieuws

Eigenwijze Evenementen eert de koe met bourgondisch food event

10 juli 2017

Deze nazomer een nieuw bourgondisch initiatief in de uitgestrekte weilanden van natuurgebied De Meije. Het initiatief en de organisatie van dit bourgondische event ligt in handen van Hans Peter van den Bosch van eventmarketingbureau Eigenwijze Evenementen. Kaas & Koeien in het Weiland is de smakelijke start van het najaar, met hierin een prominente rol voor de koe. 

Succes Asperges in de Polder smaakt naar meer

Hans Peter vertelt enthousiast: 'De sfeer en referenties rondom ons eerdere event Asperges in de Polder te Woubrugge met meer dan 1.000 gasten zijn zo overweldigend, welke Eigenwijze Evenementen heeft doen besluiten te kijken naar nieuwe culinaire mogelijkheden aan de rand van Gemeente Bodegraven. In de weilanden van Boer Vergeer, Melkveehouderij Zorgvliet Meije 3, wordt gedurende 4 dagen een stoere stretch bedoeïenentent opgezet, waar wij circa 150 gasten per avond meenemen in een ultieme belevenis van Landleven, proeven, koeien, (h)eerlijk vlees, entertainment en gezelligheid.' 

Bourgondisch

Het zal de liefhebber van Kaas en (h)eerlijk vlees aan niets ontbreken. 'Vanaf 18.00u worden de gasten welkom geheten in de Koeienstal. Van hieruit lopen we rond 19.00 uur naar de stoere tent waar een (h)eerlijk 4 gangen menu op ons wacht. Een ode aan de koe, in een setting van strobalen, en een warme landleven setting. In geval van een avond iets minder weer wordt dat ondervangen met fleecedekens en heaters in de tent', legt Hans Peter uit.

Entertainment

Iedere avond een ander thema en live entertainment. Donderdag is business night met Frederique van den Boomen, vrijdagavond is inmiddels exclusief geboekt door een Business Club uit Bodegraven. Zaterdag wordt er gedanst in het weiland op de beats van DJ Kit-T en zondag 24 september staat een familiezondag op het programma, waarbij er ook vermaak is voor de kinderen op en rond de boerderij.

Voor iedereen

Volgens Hans Peter is iedereen welkom. 'Kaas & Koeien in ’t Weiland is hét moment om het najaar te verwelkomen, het liefst in goed gezelschap. Kom van 21 tot en met 24 september gezellig met familie en vrienden voor een bijzondere avond uit.' Ook het bedrijfsleven is van harte welkom, met speciale bedrijfsarrangementen vanaf 10 personen. De luxe Bedoeïenentent is bovendien exclusief te reserveren voor een huwelijk, bedrijfsfeest of een andere feestelijke gelegenheid vanaf 125 personen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!