Back Back Nieuws

Eigenwijz culinair genieten tijdens SAIL

18 juni 2015
Het grootste nautische evenement van Nederland, SAIL, barst los over ruim 2 maanden van 19 tot en met 23 augustus te Amsterdam. Op woensdag 19 augustus vaart de grootste SAIL vloot ooit vanaf IJmuiden naar Amsterdam IJ haven. Samen met culinaire partner 360Foodevents gaat Eigenwijze Evenementen op een unieke locatie aan het IJ uitpakken met een geweldig SAIL-In arrangement.

Locatie
Van Dalsen tentenverhuur is verantwoordelijk voor een enorme hospitality unit op deze prachtige zichtlocatie te Zaandam met circa 750 m2 terras direct aan het IJ. Het vergezicht vanaf hier over het IJ reikt ver, heel ver, en biedt een prachtig schouwspel van De SAIl vloot die heel langzaam als een film aan je voorbij trekt.

Gasten worden opgepikt met pendeldienst vanaf natuurgebied ’t Twiske naar de locatie om hier te worden verwelkomt door charmante Pink Rebel hostesses. Op locatie zal het de gasten deze dag aan niets ontbreken. Vanaf 10.00 uur ’s morgens tot 17.00 uur zijn relaties welkom te Zaandam op de SAIL-In vloot te begroeten. Naast de goede bereikbaarheid van de locatie wordt deze flexibiliteit als zeer prettig ervaren door onze relaties.

Verwennerij
Het zal de gasten onder leiding van de witte brigade 360Foodevents aan niets ontbreken : Koffie, thee en zoete lekkernijen, smakelijke biologische broodjes en sandwiches, Walking lunch met Smoker BBQ vanaf 15.00 uur, Prachtige wijnen en verfrissend bier, biologische Drinks van 2Food, kaasplateaus en verse oesters.

Heerlijke beats deze middag via female DJ DJ-ENO-C ofwel  Nathalie Enochina Fransen.

Arrangementen
Maatwerk voor bedrijven met speciale VIP arrangementen is mogelijk. Hierover is de organisatie nog steeds met diverse partijen in gesprek. De nieuwe hotelketen Hotel bij Sheetz zal zich hier ook presenteren aan relaties. Sail-in arrangementen zijn nog steeds te bestellen per 4 kaarten voor € 750 exclusief btw via sail@eigenwijze-evenementen.nl of sail@360Foodevents.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!