Back Back Nieuws

Efteling presenteert de sprookjesmusical Klaas Vaak voor relatie- of personeelsevenementen

23 april 2013
Een gloednieuwe familiemusical staat In het najaar van 2013 op de planken van het Efteling Theater: de sprookjesmusical Klaas Vaak. Er zijn verschillende musicalarrangementen en het is mogelijk voor bedrijven om de hele zaal of een gedeelte daarvan uit te kopen voor relatie- of personeelsevenementen met het hele gezin. Bart de Boer, voorzitter Raad van Bestuur Efteling: 'Klaas Vaak is na het succes van Sprookjesboom opnieuw een productie die we helemaal in eigen huis realiseren. Het is een familiemusical van hoog niveau en zal jong en oud betoveren.'

Het verhaal
Klaas Vaak bezorgt met zijn magisch slaapzand kinderen over de hele wereld mooie dromen. Zo ook in het Sprookjesbos. Maar de laatste tijd lijkt het slaapzand niet meer te werken. Heeft Heks er iets mee te maken? En waar komt het zwarte zand vandaan? Bij het vallen van de nacht gaat Klaas Vaak samen met zijn trouwe vriend de uil op pad om het raadsel voor eens en altijd op te lossen.

Informatie
De sprookjesmusical Klaas Vaak is exclusief te zien in het Efteling Theater van 11 september 2013 tot en met 9 maart 2014. De officiële première van de musical is zondag 22 september.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!