Back Back Nieuws

Effectivents biedt training Evenementenorganisatie aan

09 januari 2008
Voor wie op zoek is naar verfrissende ideeën en bronnen van informatie, naar een snelle manier om zijn of haar kennis van evenementen te vergroten, biedt Effectivents de training Effectieve Evenementenorganisatie aan. Een állesomvattende, tweedaagse training die alle ‘tools’ in handen geeft om tot succesvolle evenementen te komen: van het bedenken van de invulling tot de succesvolle uitvoering van het evenement. Van feestelijke evenementen voor medewerkers of relaties tot bijeenkomsten van meer zakelijke aard, zoals conferenties en seminars.

Tijdens de training komen alle onderdelen waaruit een evenement kan bestaan uitgebreid aan bod. Met ruim aandacht voor trends, valkuilen en veel checklists.

Voor de incidentele organisator een totaaloverzicht om op terug te vallen. Meer ervaren organisatoren vinden de training een aanvulling op de reeds aanwezige kennis van de markt en ervaring in het vak, waardoor mogelijkheden in de praktijk beter en sneller worden benut.

Deze training vindt het eerste kwartaal van 2008 twee keer plaats, namelijk op 21 en 22 januari 2008 en op 10 en 11 maart 2008. Beide trainingen worden gegeven in NH Hotel Waalwijk.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!