Effectgroep* één in de MT1000Effectgroep* één in de MT1000
Back Back Nieuws

Effectgroep* één in de MT1000

24 oktober 2023

De creative agency uit Utrecht voor marketing, communicatie en events is voor de derde keer op rij uitgeroepen tot beste dienstverlener in de categorieën communicatieadvies en eventmarketing. MT1000 is het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit van zakelijke dienstverleners in Nederland. Elk jaar vraagt MT/Sprout een panel van zakelijke beslissers om hun ervaringen over bedrijven te delen waar ze mee hebben samengewerkt. Effectgroep* mag zich voor het derde jaar op rij beste dienstverlener van het jaar noemen, in twee categorieën. Ze vieren deze hattric in het jaar dat ze ook 25 jaar bestaan.

25 jaar communicatie met écht resultaat

Simon Renes, eigenaar van effectgroep*: ‘We hebben dit jaar ontzettend veel om trots op te zijn. Naast dat we ons 25-jarige bestaan vieren, zijn de ambities groter dan ooit. We groeien in omvang, maar houden tevens vast aan de continuïteit en kwaliteit waar we als bureau om bekend staan. Om voor het derde jaar op rij zo’n prachtige waardering te krijgen van opdrachtgevers en vakgenoten vinden we ongelofelijk. We zijn ontzettend dankbaar en trots op iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. Deze overwinning voelt als een prachtig compliment en drijfveer om te blijven knallen.’

Over effectgroep*

Effectgroep* is dé creative agency uit Utrecht voor marketing, communicatie en events. Met de diepgewortelde belofte communicatieoplossingen te ontwikkelen die écht werken. Of het nu gaat om een scherpe strategie, een sprankelend design of een internationaal evenement. Effectgroep* heeft alle expertise in huis om écht resultaat te leveren.

Over de MT1000

Het MT1000-onderzoek, uitgevoerd door MT/Sprout in samenwerking met het Amsterdam Centre for Business Innovation, heeft zakelijke beslissers gevraagd om hun ervaringen met zakelijke dienstverleners in Nederland te delen. Deze beslissers werd specifiek gevraagd om te beoordelen of ze deze dienstverleners zouden aanbevelen aan vrienden of collega's op een schaal van 0 tot 10. Deze beoordelingen hebben geleid tot de berekening van de Net Promotor Score, die de basis vormt voor de MT1000-ranglijst. Daarnaast werden de leveranciers ook beoordeeld op drie essentiële aspecten: klantgerichtheid, productleiderschap en de kwaliteit van de uitvoering.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!