Een onvergetelijke teambijeenkomst in het groenEen onvergetelijke teambijeenkomst in het groen
Back Back Locaties

Een onvergetelijke teambijeenkomst in het groen

01 maart 2024

Bij het organiseren van een vergadering of bijeenkomst ligt de nadruk steeds vaker op thema’s als vitaliteit, persoonlijk leiderschap en teambuilding om langdurige relaties met jouw medewerkers/team aan te gaan. Hierbij zijn kleinschalige natuurlijk gelegen en duurzame locaties steeds populairder geworden, waar de combinatie van overnachten en inhoud van het programma tijdens een verblijf samenkomt.

Bijzondere buitenplaats

Om de zakelijke markt vanaf 2024 nog beter te voorzien van deze inhoudelijke en duurzame sessies, hebben Buitenplaats Beekhuizen en Boutique Hotel Beekhuizen de handen in één geslagen met de lokale partners Presence Outdoor, Adembaas en Veluwe Actief. ‘Dit is een uitgelezen kans om kennis te maken met de zakelijke mogelijkheden bij ons. We vinden hiermee aansluiting bij actuele vraagstukken in het bedrijfsleven en kunnen zo voor elke bijeenkomst waarde toevoegen in het programma, aldus Rick Milius – General Manager Buitenplaats Beekhuizen.’

Maak kennis

Donderdag 28 maart a.s. tussen 13.00 – 16.00 uur openen Buitenplaats Beekhuizen en Boutique Hotel Beekhuizen de deuren voor een kennismakingsmiddag in Velp. Organiseer jij voor jouw team of werk onvergetelijke bijeenkomsten? Dan ben je welkom om de mogelijkheden deze middag te ontdekken. Interesse om hierbij aanwezig te zijn? Aanmelden of meer informatie via: events@buitenplaatsbeekhuizen.nl of kijk op de website.

Buitenplaats Beekhuizen en Boutique Hotel Beekhuizen

Gelegen in Nationaal Park Veluwezoom in Velp, aan de rand van de Posbank, vind je deze twee kleinschalige en duurzame bedrijven. Buitenplaats Beekhuizen is een ‘glamping-only’ natuurpark met 50 accommodaties. Het tegenovergelegen Boutique Hotel is te bestempelen als het ‘luxere’ zusje waar je heerlijk kan verblijven. Beide locaties zijn het ideale startpunt voor een actief of ontspannen verblijf in de natuur waar je zelf het tempo bepaalt. Sinds begin 2024 zijn beide bedrijven in het bezit van een Gouden Green Key certificaat.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!