Een kijkje in de keuken van de Dutch Grand PrixEen kijkje in de keuken van de Dutch Grand Prix
Back Back Nieuws

Een kijkje in de keuken van de Dutch Grand Prix

08 september 2021

De Dutch Grand Prix in Zandvoort was in alle opzichten een overweldigend succes: sportief, organisatorisch én culinair. Vermaat is ontzettend trots en vereerd om daar aan te hebben mogen bijdragen. Tijdens het raceweekend heeft Vermaat in tien lounges zo’n 11.000 gasten per dag verzorgd met heerlijk eten, drinken en haar gastvrijheid.

Wat een fantastisch weekend was het in Zandvoort. Voor de ogen van ruim 70.000 toeschouwers racete Max Verstappen vol overtuiging als eerste over de finishlijn. De tribunes kleurden het hele weekend oranje, en ook in de lounges werd er volop genoten; van de race, het weer en het hoogstaande en gevarieerde eten en drinken.

Samenwerken

Zowel voor de organisatie van de Dutch GP en de F1-teams, alsook voor Vermaat was de Grand Prix een logistiek meesterstuk, waarvan de voorbereidingen ruim een jaar geleden al begonnen. Toen het zover was, legden 450 medewerkers verdeeld over tien lounges de gasten van de Dutch Grand Prix in de watten met een breed aanbod. Vermaat werkte tijdens het evenement samen met onder andere The Avocado Show, het Frites Atelier, STACH, Big Green Egg chef Michèl Lambermon en natuurlijk onze eigen sterrenchef Joris Bijdendijk. En als persoonlijk extraatje verzorgde Vermaat een prachtige regenboogtaart voor de jarige dochter van F1-coureur Sebastian Vettel.

Vermaat wil graag iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het succes van dit racefeest. Wij verheugen ons nu al op volgend jaar!

Over Vermaat

Vermaat begon in 1978 als delicatessenwinkel en is – dankzij haar no-nonsense mentaliteit en focus op continuïteit – uitgegroeid tot specialist in toonaangevende horeca op maat. Met de twee sterrenrestaurants RIJKS en Wils, high-end catering op grote evenementenlocaties zoals het MECC en het Concertgebouw en unieke oplossingen voor elk event is Vermaat (en daarmee Vermaat Party Service en Food Fantasies) dé partner op het gebied van premium eventcatering.

 

Foto: Floris Heuer 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!