Een beetje magie in Venlo Een beetje magie in Venlo
Back Back Nieuws

Een beetje magie in Venlo

15 november 2022

Bij Maaspoort Theater en Events worden gasten verwelkomd met warmte en in sfeer. Een ideale plek voor het organiseren van evenementen, in regio Venlo en Noord- en Midden Limburg.  

Het theater- en eventlocatie toont creativiteit, bezoekers worden geprikkeld en vertrekken met een lading vol mooie herinneringen. De hoogte van de locatie maakt het bijvoorbeeld mogelijk om 150 grote lampionnen in verschillende formaten – zelfs tot 90 cm in diameter - op te hangen, voor het creëren van een magische sfeer. Door met verschillende hoogtes te spelen, breng je een prachtig lampionnen plafond tot stand. Podiumlampen laten de lampionnen in steeds weer een andere kleur oplichten voor extra visueel vermaak van het dynamische soort.  

Duurzame optie 

Duurzaamheid speelt ook een rol, de lampionnen kunnen steeds weer opnieuw worden gebruikt voor andere events en tevens zijn ze gemaakt van FSC gecertificeerd papier om de belasting op het klimaat op een minimum te houden.

Maaspoort Theater en Events is beschikbaar voor congressen, bijeenkomsten, vergaderingen, feesten, diners, borrels, en online en hybride events. 

 

Lampionnen door: Lampion-Lampionnen.nl
Fotografie: Thomas Palmen Photography

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!