Back Back Nieuws

Een band lek steken en je in je kruis laten trappen tijdens bedrijfsuitje?

30 december 2015
'Leen een fiets en steek de band lek'. Dat schijnt een van de opdrachten te zijn in het Crazy 88-spel van evenementenbureau Nijmegen Evenementen, dat onderdeel is van het overkoepelende Huisbrand Events. Zij opereren zowel in Nederland als in België met bedrijfsuitjes.

Op AD.nl valt te lezen dat medewerkers van een AH to Go uit Nijmegen aan het spel meededen en een aantal opdrachten onvoltooid lieten omdat zij deze op z'n minst opmerkelijk vonden. 'Ga ergens plassen waar je voor moet betalen, maar betaal niet' en 'laat je in je kruis schoppen door een kind', zijn enkele opdrachten op de lijst. Wanneer deze uitgevoerd werden, moest het gefilmd worden met camera's die het evenementenbureau meegaf, om je vervolgens punten toe te kunnen kennen. In een van de filmpjes is te zien dat een AH-medewerkster zich tussen haar benen laat trappen door een jong meisje.

Ontkend
Het Nijmeegse bureau Nijmegen Evenementen ontkent in alle toonaarden dat dergelijke opdrachten op de lijst staan. Hoewel de leidinggevende van de AH to Go hier naar het AD met veel verbazing op heeft gereageerd: 'Je kunt het ons allemaal na gaan vragen, maar deze vragen stonden er toch echt tussen. Je kon volgens mij 20 punten krijgen voor die opdracht van het lek steken van een fietsband. Maar ja, welke gek gaat dat nou doen?'
Ook opdrachten als 'leen een auto trek met piepende banden op' en 'knijp iemand in de billen' stonden op de lijst volgend de AH-medewerkster.

Nieuwe opdrachten in januari
Een anonieme medewerker van Nijmegen Evenementen liet aan het AD weten dat de opdracht om een band lek te steken inderdaad onderdeel is van het spel. Welke opdrachten er nog meer op staan, wist ze niet precies. Wel vertelde ze dat er eigenlijk nooit echt banden worden lek gestoken: 'Het wordt niet echt serieus genomen. En in januari worden de opdrachtlijsten bovendien vernieuwd.' Wij zijn benieuwd naar welke items er dan op zullen staan!

Een woordvoerder van het hoofdkantoor van het overkoepelende Huisbrand Events ontkent overigens bij het AD en wil verder niet reageren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!