Back Back Nieuws

Drukke tijden voor Roland Vos Catering & Events

19 september 2013
Direct ná de Joodse feestdagen, oftewel per 1 oktober 2013, neemt Roland Vos Catering & Events het management op zich van het Museumcafé van het Joods Historisch Museum. Het cateringbedrijf is heel blij met deze uitbreiding met een vaste locatie op deze bijzondere plek.

Joodse specialiteiten
Het Joods Historisch Museum, dat deel uitmaakt van het Joods Cultureel Kwartier waar ook de Hollandsche Schouwburg, de Portugese Synagoge en het Kindermuseum toe behoren, ligt midden in het oude Joodse centrum van Amsterdam. Het Museumcafé verkoopt al bijna een jaar veel typisch Joodse specialiteiten die gemaakt worden in de koshere keuken van Roland Vos Catering & Events in Amstelveen. De bedoeling is dit assortiment verder uit te breiden zodat men van nog meer ‘koshere’ Joodse gerechten kan genieten bij een bezoek aan het JHM. Roland Vos Catering & Events is al jaren één van de preferred suppliers voor catering die het JHM niet intern kan oplossen.

Drukte geen probleem
Ook al heeft Roland Vos Catering & Events het nog altijd druk, toch zal Roland zelf regelmatig in het Museumcafé te vinden zijn. Voor het cateringbedrijf is dat geen probleem omdat in Amstelveen een team staat dat de drukte goed opvangt. Daardoor hoeven hun bestaande én nieuwe catering opdrachtgevers geen moment bang te zijn dat er voor hun event minder aandacht zal zijn.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!