Driften als in Mario Kart in De KoepelDriften als in Mario Kart in De Koepel
Back Back Nieuws

Driften als in Mario Kart in De Koepel

21 mei 2021

Binnenkort is het mogelijk; driften en racen door de Koepelgevangenis van Arnhem. De nieuwste aanwinst van Prison Experience opent binnenkort. De opening van Crazy Karts Arnhem moest heel even op zich laten wachten vanwege de COVID-19 maatregelen, maar stap 3 van het openingsplan van de overheid, maakt binnen activiteiten voor vier personen binnenkort weer mogelijk. Daarom opent Crazy Karts Arnhem 9 juni haar deuren.

Jongensdroom

Bedrijfsleider Jeroen Alosery van de Koepelgevangenis & Prison Experience Arnhem vertelt: ‘Met een elektrische kart racen door een voormalige gevangenis, wie wil dat nou niet? Het is een jongensdroom die uitkomt. Vanwege de maatregelen m.b.t. COVID-19 virus konden wij diverse activiteiten van Prison Experience niet meer aanbieden. Daarom brainstormden we over coronaproof activiteiten en werd Crazy Karts Arnhem geboren.’

Ontsnapping

Crazy Karts Arnhem is een real life ‘Mario Kart’-beleving waarbij het draait om driften, snelheid en behendigheid. Stap net als in het wereldberoemde videospel in een kleine elektrische kart. Niet als Mario of Luigi maar als beruchte gevangene Frits Ferstappen, Barry Bots of Trage Trudy. Door op de juiste manier te driften door het parcours, kan de snelste tijd neergezet worden voor een succesvolle ‘ontsnapping’ uit de gevangenis. Het parcours, voorzien van hooibalen, verkeersborden, stoplichten en rook- & lichteffecten, loopt dwars door de Koepel van de gevangenis.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!