Drie tips voor een onvergetelijk vrijgezellenfeestDrie tips voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest
Back Back Nieuws

Drie tips voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest

10 juli 2017

Je wil een vrijgezellenfeest organiseren voor je beste vriend(in), maar je wil hem of haar niet in een gek pak de stad in sturen om opdrachten te doen. Omdat dit op alle vrijgezellenfeestjes al wordt gedaan, wil jij iets anders verzinnen. Heb je inspiratie nodig voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest? Lees dan snel verder, want in dit artikel geven wij jou drie tips om het beste vrijgezellenuitje ooit te organiseren.

Tip 1: doe een slipcursus

Is de bruid of bruidegom een echte durfal, dan kun je een slipcursus doen op zijn of haar laatste dag als 'vrijgezel'. Een slipcursus is niet alleen leuk voor de bruid of bruidegom, maar kan ook prima voor een grotere groep georganiseerd worden. Ga na het slippen een hapje eten, drink samen een drankje en je hebt het perfecte vrijgezellenuitje georganiseerd. Overigens is deze cursus niet alleen leuk voor heren, maar ook zeker voor dames.

Tip 2: organiseer een leerzame en leuke workshop

Je kunt jouw vrijgezellenuitje ook leerzaam maken door een workshop te organiseren. Er worden allerlei soorten workshops aangeboden, dus je vindt altijd wel een workshop die bij jouw bruid of bruidegom past. Je kunt bijvoorbeeld een workshop volgen om bonbons te maken, maar ook om zelf bier te brouwen of om iets te knutselen. Afhankelijk van de hobby's en interesses van jouw bruid of bruidegom, kies je een leerzame en leuke workshop voor zijn of haar vrijgezellenuitje.

Tip 3: ga naar een dinnershow

Tot slot kun je ook naar een dinnershow gaan om het nu nog vrijgezelle leven van jouw vriend(in) te vieren. Veel mensen denken dat een dinnershow een beetje saai is en vooral bezocht wordt door oudere mensen en mensen met kinderen, maar dit is zeker niet het geval. Er zijn allerlei soorten dinnershows, dus je kunt altijd wel een show boeken die jouw vriend(in) leuk vindt. En omdat je tijdens de dinnershow de hele avond vermaakt wordt, hoef je niet eens na te denken over andere activiteiten voor het vrijgezellenuitje.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!