Dragersnetwerk Flint blijft uitbreidenDragersnetwerk Flint blijft uitbreiden
Back Back Nieuws

Dragersnetwerk Flint blijft uitbreiden

30 augustus 2018

Afgelopen jaren is Flint een aantal mooie samenwerkingen aangegaan met  bedrijven, veelal uit de regio, die cultuur een warm hart toe dragen. Flint is trots dat hier voor het komende seizoen weer een mooie lijst aan toegevoegd wordt.

Dragersnetwerk

De bij Flint aangesloten Dragers, zoals deze partners genoemd worden, zijn inmiddels uitgegroeid tot een netwerk van ruim 70 lokale en regionale organisaties. Zij zijn actief in diverse branches, elk met een eigen specialisme. Door deze mix biedt dit platform de mogelijkheid om relevante kennis te delen en elkaar te inspireren. Afgelopen seizoen zijn er diverse activiteiten georganiseerd voor de Dragers, zoals verschillende inspiratiesessies en een Dragersavond. Ook voor het komend jaar staan er weer nieuwe interessante activiteiten op de planning.

Nieuwe Dragers

De Dragers die zich bij het Dragersnetwerk hebben aangesloten zijn; Covebo, Heilijgers, Jekel Automotive, Keistad Advocaten, First National Investment Company, Hotel NH Amersfoort en Signatuur Makelaars. Ieder ‘draagt’ een stukje Flint. Dit varieert van een stoel in de Rabobank Theaterzaal tot een zaal of foyer.

Voor Flint zijn deze samenwerkingen heel belangrijk. Zij bieden Flint de mogelijkheid tot het programmeren van een veelzijdige en rijke theaterprogrammering voor een breed publiek: jong en oud, van musicalfans tot Bachliefhebbers.

Bekijk voor meer informatie over het Dragersnetwerk flint.nl.

Op de foto > Flint en Keistad Advocaten 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!