Doe mee aan kort onderzoek en win een hotelovernachting in Twente!Doe mee aan kort onderzoek en win een hotelovernachting in Twente!
Back Back Trends

Doe mee aan kort onderzoek en win een hotelovernachting in Twente!

07 september 2017

Hoe krachtig is de lokale samenwerking in de evenementenbranche? In samenwerking met Congresregio Twente onderzoekt High Profile Events wat de stand van zaken is in Twente en hoe de rest de Nederlandse evenementenbranche dit ervaart. Wat zijn de voordelen van samenwerken, welke middelen zijn ervoor nodig en welk beeld zou de regio moeten uitstralen naar de rest van Nederland (en daarbuiten)? Ook de rol van citymarketing en congresbureaus wordt onder de loep genomen.

Het onderzoek richt zich op hoe je als opdrachtgever over Twente, de events en de betrokken partijen denkt, als op het beeld dat eventleveranciers uit deze regio willen uitstralen. Met de resultaten krijgen we een goed idee van het imago van Twente.

Doe mee en win een overnachting 

Wij vragen 5-10 minuten van jouw tijd om ons hierbij te helpen door het invullen van de enquête. Onder de deelnemers verloten wij een gratis hotelovernachting in Twente.

De enquête is anoniem, daarom vragen wij je om je naam en e-mailadres te mailen naar info@events.nl nadat je de enquete hebt ingevuld.

Doe mee aan het onderzoek als opdrachtgever of eventleverancier en win!

NB. Het onderzoek is ten behoeve van De Events Tafel, een terugkerend live kennisevent van High Profile Events. Samen met een aantal eventpartijen, locaties, opdrachtgevers en het congresbureau zullen we binnenkort De Events Tafel in Enschede houden. Je leest alles over de resultaten en het rondetafelgesprek in de eerstvolgende uitgave van Events (november).

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!