Dit zijn de leukste uitjes voor een habbekrats!Dit zijn de leukste uitjes voor een habbekrats!
Back Back Nieuws

Dit zijn de leukste uitjes voor een habbekrats!

28 januari 2022

Een dagje naar de dierentuin of een pretpark kost al snel tientallen of honderden euro’s. Dit hangt er natuurlijk vanaf of je daar ook gaat eten en niet vergeten de bijkomende parkeer- en brandstofkosten. Een dagje uit is erg leuk maar de prijs die er tegenover staat wat minder. Wij geven je graag een aantal tips voor de leukste uitjes voor een habbekrats. Goedkoop én leuk!

 

Glow golf

Minigolf is een leuk activiteit om te doen als je op vakantie bent. Je kunt het doen met jong en oud en bent er gauw een paar uur mee bezig. Glowgolf in gethematiseerde sferen maakt het nóg leuker. De indoorbaan is volledig in glow-in-the-dark waardoor het golven een magische sfeer krijgt. Voor ongeveer €8,- per persoon kun je dit al doen.

 

Suppen of bootje varen

Woon je in de stad of kom je vaak in de stad? Dan kan een rondje gracht een heel leuk uitje zijn. Suppen of sloep varen door de Nederlandse grachten kan op een zomerse dag erg leuk zijn. Hiervoor ben je ongeveer tussen de €10 en €25 per persoon kwijt. Voor het bootje varen hangt het er natuurlijk ook vanaf met hoeveel personen je bent, de prijzen indicatief.

 

Bowlen

Bowlen kan een erg leuk uitje zijn met vrienden of familie. Bij veel bowlingbanen kun je ook een arrangement met eten er bijboeken. Zo kun je gezellig eten terwijl je om de beurt een strike of spare gooit. Als je enkel gaat bowlen ben je tussen de €5 en €7,50 per persoon kwijt.

 

Korting tickets

Tot slot is het handig om korting tickets van Albert Heijn of Kruidvat in de gaten te houden. Zij hebben vaak korting tickets voor treinkaartjes, pretparken of dagjes sauna. Hier kan je veel geld mee besparen op dagjes uit.

                                                                                                                           

Benieuwd naar hoe je een dagje uit kan financieren? Check dan dit!

De bovenstaande tips geven je al wat inspiratie voor de leukste uitjes voor een habbekrats. Om dit geld bij elkaar te krijgen, kun je ook spaargeld beleggen in crypto. Als je cryptomunten meer waard worden door een stijgende koers, krijg jij rendement. Benieuwd naar hoe je dat kan doen? Kijk dan op www.anycoindirect.eu.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!