Back Back Achter de schermen

Dit is geen site mee…Dit is een adembenemend on-line magazine! Punkmedia-style…

03 april 2010

Het gonsde al een tijdje. Maar echt snappen deed ik het niet….Waarom zou Henk-Jan zijn mooie 'winnende' site veranderen in iets wat hip en heftig is. De Punkmedia site was toch goed genoeg?

Maar ik had het kunnen weten…Het is hetzelfde als met zijn camera's en lenzen… Het is nooit goed genoeg. Het kan altijd sneller én mooier én scherper.

Nog niet gekeken? Hou je adem dan in en klik. 

Het is wennen en zoeken. Maar na een paar dagen heb ik het door. Het werkt echt als een magazine. Heb ik zin in het Event10 gevoel? Dan klik ik gelijk naar deze plek…Wat een beauty van een site….

Even mijn Top 5 van het magazine op een rij;

  1. Allereerst natuurlijk de voorpagina. dat voelt als een bonbon-doosje. Welke smaak heb ik zin in?
  2. Dan natuurlijk het Event-katern. Mijn en jouw passie…anders kwam je niet hier op de Highprofile site op bezoek toch? Mooi gesprek met Mitra van Raalte…
  3. Interviews staan hier. Deze keer met Marco Derksen van Marketingfacts …en dat is natuurlijk het begin van een lange rij illustere namen.
  4. Kon ook niet anders… nieuwe media in alle soorten en maten.
  5. En de lekkerste bonbon voor het laatst… Alle mooie dingen en mensen waar Punkmedia ( en dus Henk-Jan Winkeldermaat) zijn inspiratie vandaan haalt. Als je goed kijkt zie je mijn blije hoofd ook erbij staan… Ach ja…kwestie van ons kent ons toch ?

Monique en Henk-Jan … gefeliciteerd met dit nieuwe avontuur…En bedankt voor weer een nieuwe manier van kijken waardoor het hart sneller gaat kloppen!

Geschreven door Anna-Maria Giannattasio , eigenaar Puur Events met onder andere Bedrijfsuitjes in Amsterdam en bedrijfsuitjes in Utrecht. Winnaar Dutch Social Media Star en oer blogger Highprofile. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!