Dinner in Motion verhuist naar permanente locatieDinner in Motion verhuist naar permanente locatie
Back Back Nieuws

Dinner in Motion verhuist naar permanente locatie

10 april 2018

Het succesvolle digitale dinerconcept Dinner in Motion gaat verhuizen en zal tot zondag 27 mei gevestigd zijn in The Wall in Utrecht. Mid- zomer zal Dinner in Motion terugkomen op een andere locatie in het land.

Bram van der Vorst, algemeen directeur en conceptbedenker van Dinner in Motion: 'Wat begon als een tijdelijk concept, heeft zich inmiddels bewezen als een succesvolle restaurantformule. We hebben als start-up in 1,5 jaar tijd ontzettend veel bereikt. We hebben Nederland kennis laten maken met een nieuwe vorm van dineren, geweldige bezoekersaantallen behaald en op culinair vlak hele grote stappen gemaakt. Nog steeds wordt er in groten getale gereserveerd en mogen wij iedere week gasten een bijzondere diner ervaring geven. Dit is genieten en ik ben ontzettend trots op iedereen die betrokken is bij Dinner in Motion.'

Permanente locatie

De reden waarom Dinner in Motion gaat verhuizen is helder. Het contract met The Wall was van tijdelijke aard en het concept gaat een permanente locatie krijgen. 'Het is tijd om onze vleugels te spreiden en te kijken wat een andere locatie in Nederland ons kan bieden. Onze publiekelijke locatiescout via social media heeft geresulteerd in een aantal leuke plekken die interessant voor ons zijn. Ontzettend leuk dat onze volgers zo met ons hebben meegedacht. Dit bewijst ook maar weer dat Nederland zit te wachten op nieuwe locaties voor Dinner in Motion,' aldus van der Vorst.

Exacte details over een nieuwe locatie wil van der Vorst nog niet loslaten. Wel is het de bedoeling om deze zomer weer open te gaan. Uiteraard wordt dit vooraf groots gecommuniceerd. Reserveringen zijn momenteel nog mogelijk t/m 27 mei.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!