Dinner in Motion pionier in nieuwe horecatrend eatertainmentDinner in Motion pionier in nieuwe horecatrend eatertainment
Back Back Nieuws

Dinner in Motion pionier in nieuwe horecatrend

04 april 2019

Eatertainment, de combinatie tussen eten en entertainment, is trending. Bij het uitzoeken van een restaurant willen gasten niet enkel goed eten, maar een complete beleving. Dinner in Motion is internationaal benoemd als voorbeeld van deze nieuwe horecatrend.

In het jaarlijkse internationale trendrapport van The Fork (voorheen IENS) wordt 'eten als ervaring' uitgebreid beschreven als sterk opkomende trend. Misset Horeca benoemt hierin Dinner in Motion als voorbeeld. En ook het toonaangevende platform Food Inspiration benoemt Dinner in Motion tot eatertainment trend in hun veelbesproken trendreport van 2019 en magazine van maart 2019.

Food & fun

Gasten anno nu verwachten meer dan alleen lekker eten en drinken bij het uitzoeken van een restaurant. Ze willen ook geëntertaind worden. Dat blijkt uit de diverse publicaties over opkomende trends in de horeca. De combinatie tussen food & fun zorgt voor de ultieme avond uit. Een restaurant welke slim inspeelt op deze trend is Dinner in Motion.

Dit Eindhovense restaurant biedt een dinerconcept waar gasten mee worden genomen naar een andere wereld door middel van digitale projecties op tafel en in de ruimte om hen heen. Een spektakel waarbij kabouters over de tafel lopen en je soep geserveerd wordt met een gieter. Bij Dinner in Motion geen tafeltje voor twee, maar samen met andere gasten aan één lange tafel.

Voor de eigenaar van Dinner in Motion, Bram van der Vorst, geven deze publicaties een geweldige stimulans. 'Wij doen al heel lang wat we goed kunnen en leuk vinden, en onze gasten vinden het geweldig. Met deze benoemingen zijn we heel blij en het bevestigd wat wij al langer zien gebeuren in ons restaurant. Gasten willen vermaakt worden en een hele leuke avond uit beleven, maar tegelijkertijd culinair verrast worden. Bij Dinner in Motion gebeurt dat allemaal!'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!