Dinner in Motion opent deuren in EindhovenDinner in Motion opent deuren in Eindhoven
Back Back Nieuws

Dinner in Motion opent deuren in Eindhoven

16 november 2018

De langverwachte opening van Dinner in Motion in de Piazza in Eindhoven vond plaats op 8 november. Samen met wethouder Yasin Torunoglu opende horecaondernemer Bram van der Vorst op spectaculaire wijze het digitale restaurant voor de genodigden.

Na het officiële openingsmoment in de foyer konden de gasten plaatsnemen aan de lange tafels, die waren verdeeld over 2 zalen. Hierna werd er ruim 2 uur lang een 360° voorstelling geprojecteert met zeer verrassende gerechten die op kekke wijze werden geserveerd.

Technologie & gastronomie smelten samen in Eindhoven

'Mensen denken dat wij een technologische show zijn. Dat klopt! Maar we hebben daar gastronomie aan toegevoegd door middel van twee topchefs en een menu met onder andere kaviaar, kreeft en bavette en uiteraard fantastische bediening. Dat we hebben gekozen voor de stad Eindhoven is geen toeval. Deze stad ademt licht, techniek en innovatie', aldus Bram van der Vorst

De gasten waren zeer enthousiast bleek uit verschillende reacties: 'Geweldig, verrassend, niet verwacht'. Of 'een dikke aanrader, dit gaat echt de stad versterken'.

Handig om te weten

Dinner in Motion is iedere vrijdag en zaterdag geopend. Doordeweeks op aanvraag voor grote groepen. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!