Dinner in Motion nu ook beschikbaar voor lunchDinner in Motion nu ook beschikbaar voor lunch
Back Back Nieuws

Dinner in Motion nu ook beschikbaar voor lunch

11 september 2017

Wegens massale reserveringsgekte heeft Dinner in Motion besloten ook open te gaan voor de lunch. Vanaf 19 september kan er worden geluncht op vaste dagen in de week.

Na het openen van extra dinershows in de avonden en op donderdagen en zondagen, biedt Dinner in Motion nu ook de mogelijkheid om te lunchen. Dit kan elke dinsdag, woensdag en donderdag. Maandag en vrijdag zijn op aanvraag. Voor een bedrag van € 29 per persoon krijg je naast de entree voor Dinner in Motion een uitgebreide lunch bestaande uit 3 luxe broodjes en koffie, thee, melk en vruchtensap.

Zakelijke mogelijkheden

De lunch duurt ruim een uur en is wat 'rustiger' dan de avondprogramma’s. 'Deze lunch is opgezet zodat er veel ruimte is om ook met elkaar in gesprek te kunnen blijven. Maar wel in de bijzondere wereld van Dinner in Motion', aldus eigenaar Bram van der Vorst. De Dinner in Motion lunch is zowel privé als zakelijk te reserveren. Handig om te weten is dat er tevens de mogelijkheid bestaat voor een exclusieve lunch, waarbij je de ruimte alleen voor je eigen gezelschap kan afhuren en dat je zelfs je eigen beelden kunt laten zien.

Wil je komen lunchen? Ga dan naar de website van Dinner in Motion om te reserveren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!