DenkProducties gaat samen met Nordic Business ForumDenkProducties gaat samen met Nordic Business Forum
Back Back Nieuws

DenkProducties gaat samen met Nordic Business Forum

13 april 2021

DenkProducties gaat haar krachten bundelen met één van de grootste organisatoren van zakelijke seminars in Europa, het Finse Nordic Business Forum. Deze nieuwe combinatie van onafhankelijke producenten brengt vanaf 2022 een van de toonaangevende jaarlijkse leiderschapsevents ter wereld naar Amsterdam.

Toonaangevende organisatoren

Op 9 april hebben DenkProducties en Nordic Business Forum Group een belang in elkaar genomen. Nordic Business Forum Group verwierf een substantieel belang in DenkProducties en Hans Janssen, oprichter en CEO van DenkProducties, werd mede eigenaar van Nordic Business Forum Group. Nordic Business Forum is een van de toonaangevende organisatoren van zakelijke seminars in Europa. Hun events in Helsinki en Oslo brengen jaarlijks meer dan 10.000 leiders samen met topsprekers als Jim Collins, Brené Brown, Simon Sinek, Ariana Huffington en Barack Obama.

Ideaal moment

Nordic Business Forum en DenkProducties kennen elkaar al heel lang en de eerste ideeën om krachten te bundelen werden enkele jaren geleden al geschetst. De plannen gingen begin 2020 even in de ijskast maar niet voor lang. De oprichters van beide bedrijven geloven erin dat juist dit het ideale moment is om een bedrijf een stap naar voren te laten zetten. Zowel DenkProducties als Nordic Business Forum gaan door met de ontwikkeling van hun eigen portfolio’s. Daarnaast starten ze de ontwikkeling van een van de meest toonaangevende seminars ter wereld voor leiders in Nederland. De eerste editie van dit Amsterdam Business Forum zal plaatsvinden in de laatste week van September 2022.

Hans Janssen blijft de ondernemersrol in DenkProducties vervullen. Naast de groei en vernieuwing van het bestaande portfolio, gaat hij ook de leiding nemen over de ontwikkeling van Amsterdam Business Forum.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!